The LDE Tribute Band

Indicatie €750 - €1500

Stuur een persoonlijk bericht naar The LDE Tribute Band

Check beschikbaarheid
The LDE Tribute Band, Reggae, Tributeband, Wereldmuziek band

Het begon in 2013 toen Joey Jermain Martina en Faisal Bass elkaar ontmoetten. Toen ze later drummer Ige Arc En Ciel ontmoetten en met hen toerde, werd de stichting van The Lucky Dube Experience Band in beton gegoten. Toen Joey begin 2018 werd benaderd door Ability abe Ngcobo, de manager van de originele band van Lucky Dube, om met hen op tournee te gaan wanneer ze naar Europa komen. Dat was een geweldige moment om de muziek van Lucky Dube te eren. Fabian Faré, M.O.K, ShiK-R en later Shirley Spoor ,Vanessa Veldhuis en Herbalist The Percussionist voegden zich bij hen en het huis was klaar.
The Band is als een familie. Samen delen ze de liefde voor de Dube-muziek. Voor een aantal artiesten is Lucky Dube de reden dat ze muziek spelen. Ze willen zijn muziek eren en de krachtige berichten verspreiden die hij de wereld heeft gegeven.

Muziek

Live 1

Reviews

Boek The LDE Tribute Band en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

The LDE Tribute Band, Reggae, Tributeband, Wereldmuziek band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Faisal

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over The LDE Tribute Band

The LDE Tribute Band is een band uit Rotterdam . The LDE Tribute Band speelt muziek in de genres Reggae, Tributeband & Wereldmuziek. The LDE Tribute Band heeft sinds de inschrijving op 23/09/2018 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van The LDE Tribute Band klinkt als: Lucky Dube, Bob Marley, Reggae . Het repertoire van The LDE Tribute Band bestaat uit alleen covers.

The LDE Tribute Band hanteert een richtprijs van €750 - €1500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.