The Dynamics

  • Band   /   Heerlen
  • #Rock #Blues
  • Klinkt als Blues, Rock & More

Indicatie €650 - €900

Stuur een persoonlijk bericht naar The Dynamics

Check beschikbaarheid
The Dynamics, Rock, Blues band

Waar The Dynamics ook spelen -muziekcafé tot groots festival- laten ze altijd een bijzondere indruk achter. Niet alleen door de prachtige eigen nummers, maar ook door het onnavolgbare gitaarspel van frontman Chivy Kuhles! Niet voor niets staat hij in recensies beschreven als "meest technische gitarist van Nederland en omstreken". Zien is geloven, maar hoe dan ook zal ook bij uw gelegenheid deze band zijn indruk diep achterlaten! Echt een aanrader voor liefhebbers van Blues, Rock & More én van een overweldigend gitaarspel!

Op het CV van The Dynamics staan festivals met grote namen, onder vele anderen: JekerJazz Festival, Bevrijdingsfestivals, Southern Blues Festival, War Child, Zoetermeer Blues en voor september 2017 zijn zij door PINKPOP en MOJO gevraagd voor het BluesRock-Festival te openen met een act van een uur. Hiermee hebben ze Jan Smeets en zelfs Jan Akkerman diep weten te verrassen.

U krijgt een zeer bijzondere avond voorgeschoteld, waar u en uw gasten nog lang over zullen napraten! Gegarandeerd!

Muziek

Time Elapse

Back to the Roots

Story Teller

Reviews

Boek The Dynamics en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

The Dynamics, Rock, Blues band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Chivy

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over The Dynamics

The Dynamics is een band uit Heerlen. The Dynamics speelt muziek in de genres Rock & Blues. The Dynamics heeft sinds de inschrijving op 10/09/2017 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van The Dynamics klinkt als: Blues, Rock & More. Het repertoire van The Dynamics bestaat uit covers en eigen werk.

The Dynamics hanteert een richtprijs van €650 - €900 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.