the Droeftoeters

  • Band   /   Eindhoven
  • #Ska #Punk #Folk
  • Klinkt als Flogging Molly, Dropkick Murphys, Mighty mighty bosstones, Reel Big Fish, Gogol Bordello, Cat Empire, Bouncing Souls

Indicatie €100 - €300

Stuur een persoonlijk bericht naar the Droeftoeters

Check beschikbaarheid
the Droeftoeters, Ska, Punk, Folk band

De Eindhovense Ska-Folk-Punk formatie 'The Droeftoeters' is op zoek naar nieuwe gigs! Bekende en iets minder bekende nummers uit de punk rock, ska en folk punk hoek worden met onder andere banjo, mandoline, ukelele en natuurlijk orgel, trombone en trompet ten gehore gebracht.

Enthousiasme en feest, zowel in het publiek als op het podium, zijn het doel. We timmeren al een hele tijd lekker aan de weg in Eindhoven en omstreken maar we blijven natuurlijk altijd op zoek naar meer toffe shows en feestjes!

Mochten jullie ons een podium kunnen bieden... van openingsact op een festivalletje tot avondvullend programma… wij zijn geïnteresseerd :)

Muziek

the Droeftoeters - Beer

the Droeftoeters - Dirty Glass

the Droeftoeters - Leavin

Reviews

Boek the Droeftoeters en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

the Droeftoeters, Ska, Punk, Folk band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Roel

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over the Droeftoeters

the Droeftoeters is een band uit Eindhoven. the Droeftoeters speelt muziek in de genres Ska, Punk & Folk. the Droeftoeters heeft sinds de inschrijving op 15/07/2015 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van the Droeftoeters klinkt als: Flogging Molly, Dropkick Murphys, Mighty mighty bosstones, Reel Big Fish, Gogol Bordello, Cat Empire, Bouncing Souls. Het repertoire van the Droeftoeters bestaat uit covers en eigen werk.

the Droeftoeters hanteert een richtprijs van €100 - €300 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.