Easy & Free

  • Band   /   Giethoorn
  • #Folk #Akoestisch #Keltisch
  • Klinkt als Dubliners, The Corries, The Kilkennies, The Fureys enz

Indicatie €450 - €550

Stuur een persoonlijk bericht naar Easy & Free

Check beschikbaarheid
Easy & Free, Folk, Akoestisch, Keltisch band

Wij zijn Easy&Free, Irish and Maritieme Folk uit Giethoorn.
Sinds 2016 trekken zes mannen met hun muziek van hot naar her in Nederland en Duitsland, maar de aanvragen komen nu ook uit UK, Belgie en Frankrijk. Wekelijks repeteren ze, op vrijdagmorgen (u bent welkom) samen de (nieuwe)songs in het wereldberoemde Grandcafe Fanfare in Giethoorn, dit is de thuishaven. Wij zijn Easy&Free, Irish and Maritieme Folk uit Giethoorn. Sinds 2016 trekken zes mannen met hun muziek van hot naar her in Nederland en Duitsland, maar de aanvragen komen nu ook uit UK, Belgie en Frankrijk. Wekelijks repeteren ze het repertoire dat bestaat uit prachtige pubsongs en Ierse ballades en Shanty’s&Seasongs alsmede enkele vrolijke Nederlandse nummers. Natuurlijk ontbreken de Jigs and Reels niet in het programma. De teksten gaan vaak over het zware leven langs het spoor of in de mijnen en natuurlijk over het leven als zeeman, zijn drang naar drank en vrouwen. Ze willen graag optreden waar u ze maar wilt, in Ierse Pubs, maar ook op Ierse- en Shanty-festivals in Nederland of er buiten op, op vrijdagmorgen (u bent welkom) samen de (nieuwe)songs in het wereldberoemde Grand cafe Fanfare in Giethoorn, dit is de thuishaven. Easy&Free speelt sinds 2016 en hebben (al zeggen we het zelf) een goede live reputatie opgebouwd. Easy & Free trad al op bij grote evenementen, zoals Vliegende Hollander Festival Terneuzen, Bie Daip in Appingedam, Havenfeesten Delfzijl, in theaters in Nederland in Gorredijk, Noordwolde, Steenwijk, maar ook in de theaters van Travemunde, Cuxhafen en Emsburen in Duitsland en inmiddels natuurlijk met de nieuwe theatershow FOUR SEASONS, deze 2 1/2 uur durende show gaat over de 4 seizoenen in Ierland die het leven tonen en laten horen, de liefde, de armoede, de hongersnood en drankgebruik. Luisterliedjes en bekende meezingers.

Muziek

The Galway Girl

Wild mountain Time

Daicey Reilly

Reviews

Boek Easy & Free en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Easy & Free, Folk, Akoestisch, Keltisch band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Roel

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Easy & Free

Easy & Free is een band uit Giethoorn. Easy & Free speelt muziek in de genres Folk, Akoestisch & Keltisch. Easy & Free heeft sinds de inschrijving op 08/01/2016 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Easy & Free klinkt als: Dubliners, The Corries, The Kilkennies, The Fureys enz. Het repertoire van Easy & Free bestaat uit covers en eigen werk.

Easy & Free hanteert een richtprijs van €450 - €550 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.