Easy & Free

  • Band   /   Giethoorn
  • #Folk #Akoestisch #Keltisch
  • Klinkt als Dubliners, The Corries, The Kilkennies, The Fureys enz

Indicatie €300 - €400

Stuur een persoonlijk bericht naar Easy & Free

Check beschikbaarheid
Easy & Free, Folk, Akoestisch, Keltisch band

Ierse & Schotse Folk- Pubsongs, Ballades en Shanty’s & Seasongs.
Easy&Free is een groep van 6 mannen, welke hun mannetje staan. Ze brengen Folksongs, Ballades, Pubsongs en Shanties&Seasongs met een Ierse en Schotse sound. Traditionele levende muziek die op een informele manier met een individualistische benadering wordt gebracht. Zij maken gebruik van o.a. Accordeon, mond-harmonika, bodhran, tin- whistle, gitaar, banjo, mandoline en natuurlijk van hun mooie stemmen. Het repertoire bestaat uit prachtige pubsongs en Ierse ballades en Shanty’s&Seasongs alsmede enkele vrolijke Nederlandse nummers. Natuurlijk ontbreken de Jigs and Reels niet in het programma. De teksten gaan vaak over het zware leven langs het spoor of in de mijnen en natuurlijk over het leven als zeeman, zijn drang naar drank en vrouwen. Ze willen graag optreden waar u ze maar wilt, in Ierse Pubs, maar ook op Ierse- en Shanty-festivals in Nederland of er buiten.

Muziek

Easy

The Working man

The Greenland Whale Fishery's

Reviews

Boek Easy & Free en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Easy & Free, Folk, Akoestisch, Keltisch band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Roel

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Easy & Free

Easy & Free is een band uit Giethoorn. Easy & Free speelt muziek in de genres Folk, Akoestisch & Keltisch. Easy & Free heeft sinds de inschrijving op 08/01/2016 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Easy & Free klinkt als: Dubliners, The Corries, The Kilkennies, The Fureys enz. Het repertoire van Easy & Free bestaat uit covers en eigen werk.

Easy & Free hanteert een richtprijs van €300 - €400 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.