The Dirty Denims

  (3)
  • Band   /   Eindhoven
  • #Hard Rock #Rock #Punk
  • Klinkt als AC/DC, Joan Jett, KISS, Ramones, Blondie, Airbourne, The Donnas, The Romantics, Danko Jones, The Living End, Hellacopters, Gluecifer
  • 3 geverifieerde boekingen

Indicatie €500 - €1000

Stuur een persoonlijk bericht naar The Dirty Denims

Check beschikbaarheid
The Dirty Denims, Hard Rock, Rock, Punk band

The Dirty Denims maken Happy Hardrock: hardrock waar je blij van wordt. Gecombineerd met rock 'n roll, powerpop en een vleugje punkrock klinkt het als AC/DC, KISS, Joan Jett, Ramones en The Donnas. Live zijn deze dames en heren op hun best; een energiek spektakel van een band die plezier uitstraalt, oog heeft voor het publiek en zichzelf vooral niet te serieus neemt.

De organisatie van Lowlands omschreef hun muziek als "poepstrakke punk- en hardrock, met riffs uit het arsenaal van the Ramones en AC/DC. Met een stem die 's zondags aan tafel het vlees snijdt met Joan Jett en Debbie Harry levert podiumbeest Mirjam het herkenbaarst element. Met hun catchy songs weten The Dirty Denims je humeur dan ook pijlsnel op te krikken, vieze spijkerbroek of niet."

The Dirty Denims speelden o.a. op Lowlands, Rockin' Park, Zwarte Cross en Bospop en speelden supportshows bij o.a. Slash, Golden Earring, Extreme, Cheap Trick, Steel Panther en The Datsuns. Met het nummer '24-7-365' werden ze 3FM Serious Talent, speelden ze in De Wereld Draait Door en haalden ze de soundtrack van een “The Office”-teaser op de Zweedse Comedy Central én werd het nummer gebruikt in een promocampagne van het Belgische Comedy Central. Het nummer “Back With A Bang!” staat op de compilatie-cd bij Classic Rock magazine UK, editie november 2017 (oplage 70.000 stuks wereldwijd).

Muziek

The Dirty Denims - 24-7-365

Back With A Bang!

Make Us Look Good

Reviews

Door op 19/06/2018

Of ik tevreden ben? . Het publiek ging los! En dan ben ik dus een tevreden mens! Vette band met super leuke personen!

Door op 07/06/2018

Goede band, veel leuke reacties over gehad.
Samenwerking was super en zeer leuke mensen.
Alle afspraken nagekomen.
Ik kan deze band zeker aanbevelen bij iedereen die van een lekker potje rocken houdt.

Door op 05/06/2018

Super band om op je podium te hebben. Naast een uitstekende show ook hele gezellige band om mee te werken. Vanaf boeking tot afbouw alles prima geregeld. Komen zeker in Jacks Music Bar terug.

Contact

The Dirty Denims, Hard Rock, Rock, Punk band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Mirjam

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over The Dirty Denims

The Dirty Denims is een band uit Eindhoven. The Dirty Denims speelt muziek in de genres Hard Rock, Rock & Punk. The Dirty Denims heeft sinds de inschrijving op 04/06/2018 in totaal 3 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van The Dirty Denims klinkt als: AC/DC, Joan Jett, KISS, Ramones, Blondie, Airbourne, The Donnas, The Romantics, Danko Jones, The Living End, Hellacopters, Gluecifer. Het repertoire van The Dirty Denims bestaat uit alleen eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: The Dirty Denims krijgt 4.7 uit 5 sterren op basis van 3 reviews.

The Dirty Denims hanteert een richtprijs van €500 - €1000 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.