The Deaf Aids - [celebrating The Beatles' songs!]

Indicatie €400 - €850

Stuur een persoonlijk bericht naar The Deaf Aids - [celebrating The Beatles' songs!]

Check beschikbaarheid
The Deaf Aids - [celebrating The Beatles' songs!], Tributeband, Britpop, Coverband band

The Deaf Aids is een Utrechtse 5-mans formatie die zich volledig op het repertoire van The Beatles richt. Uit een playlist van bijna 100 nummers kunnen wij voor veel verschillende situaties en gelegenheden een pakkend programma samenstellen, natuurlijk in overleg met de booker! Maar dat niet alleen! Wij, The Deaf Aids hebben een vaste relatie met een in alle opzichten prachtig strijkkwartet dat regelmatig met ons optreedt onder de naam "The Strawberry Strings". Nummers als Yesterday, The Long and Winding Road en Eleanor Rigby krijgen zo hun volle klank. En daar houdt het ook niet bij op. Naar wens kunnen wij ook rekenen op de bijdrage van een virtuoze blazerssectie, 1, 2 of 3 man groot, die meedoen als "The Honey Pie Horns". Dat hoor je graag in nummers als Penny Lane, Lady Madonna en Strawberry Fields Forever. Wij trede op in elke gewenste samenstelling én op elk gewenst geluidsniveau: van een akoestische set, unplugged of semi-unplugged, in een huiskamer, een restaurant of vestzaktheater, tot volledig uitversterkt op grote podia, festivals en theaters. En álles vanuit de gepassioneerde liefde die wij delen voor de songs van The Beatles!

Muziek

Paperback Writer

I Saw Her Standing There

Come Together

Reviews

Boek The Deaf Aids - [celebrating The Beatles' songs!] en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

The Deaf Aids - [celebrating The Beatles' songs!], Tributeband, Britpop, Coverband band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Kas

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over The Deaf Aids - [celebrating The Beatles' songs!]

The Deaf Aids - [celebrating The Beatles' songs!] is een band uit Utrecht. The Deaf Aids - [celebrating The Beatles' songs!] speelt muziek in de genres Tributeband, Britpop & Coverband. The Deaf Aids - [celebrating The Beatles' songs!] heeft sinds de inschrijving op 17/09/2015 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van The Deaf Aids - [celebrating The Beatles' songs!] klinkt als: The Beatles. Het repertoire van The Deaf Aids - [celebrating The Beatles' songs!] bestaat uit alleen covers.

The Deaf Aids - [celebrating The Beatles' songs!] hanteert een richtprijs van €400 - €850 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.