The Casaband

  • Band   /   Pijnacker
  • #Coverband #Nederpop #Rock
  • Klinkt als Pointer Sisters, Simply Red, Stevie Wonder, Anouk, Caro Emerald, George Baker, Doe Maar, The Corrs, John Mellencamp, Robert Palmer, Dixie Chicks

Indicatie €450 - €2500

Stuur een persoonlijk bericht naar The Casaband

Check beschikbaarheid
The Casaband, Coverband, Nederpop, Rock band

Een band van alle markten thuis met ervaren muzikanten.
The Casa band speelt van alles, van Rock naar Reggea of Jazz tot Blues , alles wat verder lekker in het gehoor ligt en in het repertoire past

In maart 2014 is de band samengebracht, naar een initiatief van Eric Muller. The Casaband is een jaarlijkse gast op Zuidpop Pijnacker en tijdens jaarlijkse events van de Casaschool ( o.a. de Casa picknick en het Casa ouder-en personeelfeest) de Live-muziek. The Casaband is ook te bespreken voor privé & bedrijfsfeesten en staat volledig tot uw beschikking. De foto's, filmpjes en audioopnamen van de belevenissen van de optredens, worden op deze pagina weergegeven ter promotie.

Muziek

Wide open spaces

Think (live)

I wish

Reviews

The Casaband heeft nog geen reviews.

Contact

The Casaband, Coverband, Nederpop, Rock band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Eric

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over The Casaband

The Casaband is een band uit Pijnacker. The Casaband speelt muziek in de genres Coverband, Nederpop & Rock. The Casaband heeft sinds de inschrijving op 07/04/2018 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van The Casaband klinkt als: Pointer Sisters, Simply Red, Stevie Wonder, Anouk, Caro Emerald, George Baker, Doe Maar, The Corrs, John Mellencamp, Robert Palmer, Dixie Chicks. Het repertoire van The Casaband bestaat uit alleen covers.

The Casaband hanteert een richtprijs van €450 - €2500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.