Soul Survivors

  • Band   /   Amsterdam
  • #Soul #Blues #Rock
  • Klinkt als Otis Redding, Wilson Picket, Blues Brothers

Indicatie €1500

Stuur een persoonlijk bericht naar Soul Survivors

Check beschikbaarheid
Soul Survivors, Soul, Blues, Rock band

Bij soul muziek komt alles samen: plezier, emotie, dans, liefde en een rauwe rand. De Soul Survivors uit Amsterdam zijn voornamelijk talentvolle twintigers van het conservatorium die weten waar de roots van de popmuziek liggen. De band bestaat uit vrienden die hun meters hebben gemaakt in de Amsterdamse live muziek scene. De Soul Survivors raken het publiek met nummers van onder meer Otis Redding, Wilson Picket en de Temptations.

Zanger Remko Spaaij heeft die donkere soul stem die elke zaal in vervoering brengt. De ritme sectie en de blazers toveren het Motown and Memphis soul geluid terug naar deze tijd. Soul Survivors durven van de gebaande paden af te wijken door ook de minder bekende songs te spelen uit de soul catalogus. Af en toe stopt de band er ongemerkt een opzwepend eigen nummer tussendoor.

Soul betekent ook blues en rock, denk aan hoe de Blues Brothers het deden. Een blues cover van Andre Hazes staat ook op de setlijst. De band kan elk feest transformeren in de Northern Soul dans avonden uit de Engelse jaren 70 zoals in de Commitments film. Soul Survivors, met hart en ziel.

Muziek

Heart of Gold

It's your thing

Tighten Up / 634-5789

Foto's

Reviews

Boek Soul Survivors en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Soul Survivors, Soul, Blues, Rock band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Jeroen

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Soul Survivors

Soul Survivors is een band uit Amsterdam. Soul Survivors speelt muziek in de genres Soul, Blues & Rock. Soul Survivors heeft sinds de inschrijving op 06/08/2022 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Soul Survivors klinkt als: Otis Redding, Wilson Picket, Blues Brothers. Het repertoire van Soul Survivors bestaat uit covers en eigen werk.

Soul Survivors hanteert een richtprijs van €1500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.