Solid rock-coverband

  • Band   /   Hendrik Ido Ambacht
  • #Nederpop #Rock #Pop
  • Klinkt als U2, Kings Of Leon, Kensington, Bryan Adams, Three Doors Down, Robert Palmer, Bruce Springsteen, De Dijk, Snow Patrol, Van Dik Hout, Lenny Kravitz, Blöf
  • 3 geverifieerde boekingen

Indicatie €500 - €900

Stuur een persoonlijk bericht naar Solid rock-coverband

Check beschikbaarheid
Solid rock-coverband, Nederpop, Rock, Pop band

“Muziek maken is het op één na mooiste wat er is!! Wanneer wij het op het podium naar ons zin hebben met het maken van muziek, en als het publiek het leuk vindt om er naar te luisteren en te kijken, dan is het helemáál perfect. Daar doen we het voor!”.

Plezier hebben in het maken van goede, aanstekelijke rock is waar het om gaat bij SOLID. Een optreden van de band barst van de energie wat snel overslaat op het publiek. SOLID speelt covers en dan voornamelijk stevige gitaarrock. Denk hierbij aan I Will Follow (U2), Kryptonite (Three Doors Down), Rain down on me (Kane), Sex on Fire (Kings of Leon) en Are you gonna go my way (Lenny Kravitz). Om toch wat rustpunten te creëren aarzelt de band niet om wat rustiger nummers te spelen zoals Wherever you will go (The Calling), Iris (The Goo Goo Dolls) en Black (Pearl Jam). En dan gaat het weer los………
Tijdens een optreden komt er ook steevast een blok Nederlandse rock voorbij met nummers van bijvoorbeeld The Scene, BLØF, De Dijk en Van Dik Hout.

Sommige nummers krijgen een kleine ‘Solid-twitch’, en soms sijpelt er een eigen nummer tussendoor in dezelfde stijl. En dat valt dan nauwelijks op….

Muziek

Run To You

Reviews

Solid rock-coverband heeft nog geen reviews.

Contact

Solid rock-coverband, Nederpop, Rock, Pop band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Ed

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Solid rock-coverband

Solid rock-coverband is een band uit Hendrik Ido Ambacht. Solid rock-coverband speelt muziek in de genres Nederpop, Rock & Pop. Solid rock-coverband heeft sinds de inschrijving op 26/02/2016 in totaal 3 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Solid rock-coverband klinkt als: U2, Kings Of Leon, Kensington, Bryan Adams, Three Doors Down, Robert Palmer, Bruce Springsteen, De Dijk, Snow Patrol, Van Dik Hout, Lenny Kravitz, Blöf. Het repertoire van Solid rock-coverband bestaat uit alleen covers.

Solid rock-coverband hanteert een richtprijs van €500 - €900 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.