Coverband Fruitway

  • Band   /   Den Haag
  • #Disco #Rock #Pop
  • Klinkt als Duffy, Dolly Parton, KT Tunstall, Amy McDonald, Ilse de Lange, Van Dik Hout, Blof

Indicatie €700

Stuur een persoonlijk bericht naar Coverband Fruitway

Check beschikbaarheid
Coverband Fruitway, Disco, Rock, Pop band

Fruitway: zes ervaren muzikanten die nu al vier jaar samen spelen. Dat betekent op het podium niet alleen fijne covers van de afgelopen decennia, maar ook veel gezelligheid! En dat merkt het publiek telkens weer. Of het nou een strandtent, een buurtfeest, bruiloft of een kroeg is, Fruitway maakt er een feestje van. Bekende hits uit de jaren ’70 en ’80 komen voorbij, maar ook recente nummers van P!nk en Maroon5 behoren tot het repertoire. De gitarist zingt wat oehs en aahs, de zangeressen pakken een gitaar, we doen er alles aan om er een spetterend optreden van te maken. Muzikaal veelzijdig en altijd een feest: Fruitway beats the drum!

Reviews

Coverband Fruitway heeft nog geen reviews.

Contact

Coverband Fruitway, Disco, Rock, Pop band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Anne-Lotte

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Coverband Fruitway

Coverband Fruitway is een band uit Den Haag. Coverband Fruitway speelt muziek in de genres Disco, Pop & Rock. Coverband Fruitway heeft sinds de inschrijving op 29/01/2015 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Coverband Fruitway klinkt als: Duffy, Dolly Parton, KT Tunstall, Amy McDonald, Ilse de Lange, Van Dik Hout, Blof. Het repertoire van Coverband Fruitway bestaat uit alleen covers.

Coverband Fruitway hanteert een richtprijs van €700 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.