Private Label

  (18)
  • Band   /   Den Bosch
  • #Coverband #Rock #Pop
  • Klinkt als Muse, Pearl Jam, U2, Led Zeppelin, RHCP, Golden Earring, Muse, CCR, The Doors, Young the Giant, Tenacious D, Kings of Leon, en vele andere...
  • 46 geverifieerde boekingen

Indicatie €800 - €1200

Stuur een persoonlijk bericht naar Private Label

Check beschikbaarheid
Private Label, Coverband, Rock, Pop band

Deze vier muzikanten zijn gedreven door een gemeenschappelijke passie voor muziek. Hun enthousiasme is zichtbaar en voelbaar; het publiek wordt meegezogen in de uitvoeringen die zowel nauwgezet als spontaan zijn. De medleys van de band zijn een ode aan zorgvuldig gekozen hits die worden samengevoegd in een verrassende muzikale reis.

'Private Label' brengt de kernwaarden van livemuziek: energie, enthousiasme en passie. Ze brengen hun nummers met gevoel en overtuiging, wat zorgt voor een connectie met het publiek. Het is deze overgave die de band geschikt maakt voor de kroeg, motor-treffen, buiten podia, feesten, voorprogramma’s en festivals.

Voor een optreden dat de tijdloze aantrekkingskracht van rock 'n roll viert, is 'Private Label' een passende keuze. Hun aanpak is simpel: elke show moet het publiek een mooie herinnering opleveren aan dansen, meezingen en genieten.

Vraag het publiek hoe Private Label samen te vatten in één woord, dan krijg je; “Energie”, “Plezier”, “Overtuigend”, “Ervaren”, “Rete-strak” en “vol-overgave!”

Private Label – Here to Rock and Kick Ass!!

Muziek

Private Label Promo Audio o...

Private Label Promo Audio o...

Private Label Promo Audio o...

Reviews

Door op 07/05/2024

Een gezellige band vol energie en overgave, hopelijk zien we ze volgend jaar weer terug.

Door op 25/03/2024

Geweldig feest gehad dit weekend. Mede dankzij Privat Label. Een erg goede band, die garant staat voor een mooi stuk muziek.

Door op 09/03/2024

Private label is een fantastische band met een heerlijke speellijst met een mooie mix van rocknummers. Hun optreden was geweldig en een erg mooie show! Ons feest was een groot succes en dat was zeker te danken aan Private Label. We zouden ze zo weer boeken . Het is gemakkelijk om contact te zoeken en afspraken te maken.

Optredens van Private Label

Meer optredens

Contact

Private Label, Coverband, Rock, Pop band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Robert

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Private Label

Private Label is een band uit Den Bosch. Private Label speelt muziek in de genres Coverband, Rock & Pop. Private Label heeft sinds de inschrijving op 15/11/2021 in totaal 46 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Private Label klinkt als: Muse, Pearl Jam, U2, Led Zeppelin, RHCP, Golden Earring, Muse, CCR, The Doors, Young the Giant, Tenacious D, Kings of Leon, en vele andere.... Het repertoire van Private Label bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: Private Label krijgt 4.9 uit 5 sterren op basis van 18 reviews.

Private Label hanteert een richtprijs van €800 - €1200 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.