Nicolas Joan

  • Soloartiest   /   Zwijndrecht
  • #Pop #Rock #Singer-songwriter
  • Klinkt als Acoustic Rawk!!! With a twist! ;) Een gezellige mix van covers/eigen werk in de stijl van o.a. Seal, Prince,The white stipes, Jason da Rulo, John Mayer. Gangmaker met een hoofdletter G!

Indicatie €75 - €399

Stuur een persoonlijk bericht naar Nicolas Joan

Check beschikbaarheid
Nicolas Joan, Pop, Rock, Singer-songwriter soloartist

NA JAREN ALS GITARIST/SONGWRITER IN DIVERSE BANDS TE HEBBEN GESPEELD, VOND NICO VAN HEININGEN DAT HET MOMENT AANGEBROKEN WAS OM HET ROER OM TE GOOIEN.

BLEEF HIJ DE GITARIST MET HET STIEKEME VERLANGEN OM ZIJN LIEDJES ZELF TE VERTOLKEN OF ZOU HIJ NU EINDELIJK DE STOUTE SCHOENEN AANTREKKEN OM HET RADICAAL ANDERS TE GAAN DOEN? HIJ KOOS VOOR HET LAATSTE, GAF ZICHZELF DE ARTIESTENNAAM “NICOLAS JOAN” EN BEGON MET HET OPSCHRIJVEN VAN ZIJN HARTENKRETEN.

MET ZIJN VORIGE BANDS (O.A. VOLT VIOLIN, KOOS KAMERLING) HEEFT HIJ AL DIVERSE (INTER)NATIONALE KERNPODIA/FESTIVALS VEROVERT (CONCERT AT SEA, DE MELKWEG, BREDA BARST, 013, WANTIJPOP, KLOMPPOP, ENZ.) MAAR NU IS HET TIJD OM DE WERELD ECHT KENNIS TE LATEN MAKEN MET ZIJN EIGENZINNIGE, ALTERNATIEVE ROCKLIEDJES.

Reviews

Boek Nicolas Joan en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Nicolas Joan, Pop, Rock, Singer-songwriter soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Nico

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Nicolas Joan

Nicolas Joan is een solo-artiest uit Zwijndrecht. Nicolas Joan maakt vooral muziek in de genres Pop, Rock & Singer-songwriter. Nicolas Joan heeft sinds de inschrijving op 26/06/2016 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Nicolas Joan klinkt als: Acoustic Rawk!!! With a twist! ;) Een gezellige mix van covers/eigen werk in de stijl van o.a. Seal, Prince,The white stipes, Jason da Rulo, John Mayer. Gangmaker met een hoofdletter G!. Het repertoire van Nicolas Joan bestaat uit covers en eigen werk.

Nicolas Joan hanteert een richtprijs van €75 - €399 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.