Timber

  (7)
  • Soloartiest   /   Capelle aan den IJssel
  • #Pop #Singer-songwriter
  • Klinkt als James Taylor, John Mayer, Paul McCartney, Jack Johnson, etc.
  • 8 geverifieerde boekingen

Indicatie €75 - €197

Stuur een persoonlijk bericht naar Timber

Check beschikbaarheid
Timber, Pop, Singer-songwriter soloartist

Timber speelt al een leven lang covers van bekende en minder bekende popliedjes van sixties/seventies tot nu. Ook is Timber singer-songwriter en als zodanig een laatbloeier. In 2010 kwam zijn eerste CD uit dat media verleidde tot zeer positieve reacties. Op 8 oktober 2017 is zijn tweede CD Clouds uit (Heaven: “Op Clouds toont Timber zich een voortreffelijke zanger en liedjesschrijver en overtuigt hij met uitstekend in het gehoor liggende melodieën, smaakvol ingevuld”). Timber is een laatbloeier, een veteraan, maar heeft de passie van een jonge gast. Wie de moeite neemt om te graven ontdekt de diepere laag in de songs van Timber: kleine, akoestische popliedjes met Americana-invloeden.
Timber speelt bij voorkeur óf zijn eigen liedjes óf een combinatie van covers en eigen liedjes. Het kan gaan om een huiskamerconcert, de omlijsting bij een borrel of feestje, een klein podium, etc.

Een optreden van Timber met semi-akoestische band is ook mogelijk. De prijs is dan uiteraard hoger.

Muziek

A-Team (Ed Sheeran)

Ironic (A. Morisette)

The new me (eigen nummer)

Reviews

Door op 31/01/2019

Timo (Timber) is fijn om mee samen te werken en maakt bovenal prachtige muziek. We waren allemaal erg onder de indruk. Ook wist hij goed om te gaan met ons diverse publiek.

Door op 09/09/2018

Ondanks het kille weer en het buiten optreden heeft Timber de luisteraar verrast met warme vertolking van zijn eigen werk afgewisseld met covers van hedendaagse internationale artiesten. Overduidelijk een aanwinst voor ieder evenement waar, naast het doel van het evenement zelf, zijn muzikale vaardigheden de bezoeker aangenaam verrast.

Door op 06/07/2018

Timber heeft, tijdens het tienjarig jubileum van de Stichting Present Den Haag, op gepaste wijze het walking dinner opgeluisterd met zijn muziek. Goed aangepast naar de gelegenheid zodat er tussen de gasten ook gepraat kon worden maar voor diegenen die het oor liever ergens anders te luisteren legde was Timber daar. Prettig in de omgang, flexibel en last but not least een fijne stem met prettige muziek !!

Contact

Timber, Pop, Singer-songwriter soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Timber

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Timber

Timber is een solo-artiest uit Capelle aan den IJssel. Timber maakt vooral muziek in de genres Pop & Singer-songwriter. Timber heeft sinds de inschrijving op 19/09/2015 in totaal 8 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Timber klinkt als: James Taylor, John Mayer, Paul McCartney, Jack Johnson, etc.. Het repertoire van Timber bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Timber krijgt 4.6 uit 5 sterren op basis van 7 reviews.

Timber hanteert een richtprijs van €75 - €197 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.