LAURA

  (1)
  • Soloartiest   /   Rotterdam
  • #Akoestisch #Nederpop #Pop
  • Klinkt als Blof, Nielson, Doe Maar
  • 1 geverifieerde boeking

Indicatie €300

Stuur een persoonlijk bericht naar LAURA

Check beschikbaarheid
LAURA, Akoestisch, Nederpop, Pop soloartist

Wat hebben Giel Beelen, Lil Kleine en Jake Reese met elkaar gemeen? Binnen luttele seconden vielen zij voor de charmes van ‘die flamboyante singer-songwriter met dat hoedje’.

Onder dat hoedje schuilt de Nederlandstalige singer-songwriter LAURA, die in 2016 al voorzichtig doorbrak met haar singles ‘Tot Snel’ en ‘Zoete Witte Wijn’. Wat volgens kenners het ‘begin van een succesvol artiestenwezen kan zijn, dankzij eigentijdse popsongs met een hoog meezing-gehalte’.

Met de release van haar debuutsingle ‘Tot Snel’ belandde LAURA in de playlist van radiostation 100% NL en niet veel later betrad de 23-jarige zangeres het ‘finale elftal’ van de online talentenjacht ‘Giels Talentenjacht’.

Met de bescheiden zomerhit ’Zoete Witte Wijn’ speelde LAURA zichzelf in de kijker bij de producenten van de speelfilm ‘Hartenstrijd’ en was ze samen met het bekende duo ‘Nick & Simon’ verantwoordelijk voor de gelijknamige titelsong.
‘Ik had nooit durven dromen dat het zo snel zou kunnen gaan’, aldus de 23-jarige zangeres. ‘Van mijn slaapkamer naar de Amsterdamse poptempel Paradiso tot samen met Nick & Simon zingen voor een vol Ahoy. Ik heb mijzelf toch een paar keer moeten knijpen, toen ik naast mijn Volendamse vrienden op het podium stond.’ Haar meest recente single ‘Komt Wel Goed Schatje’ speelde zij onder andere tijdens de Blind Auditions van ‘The Voice Of Holland’ Seizoen 9.

Toegankelijk, speels en een podiumdier pur sang. Het kan niet lang duren voordat LAURA de harten steelt van menig popliefhebber.

Muziek

Zoete Witte Wijn

Hartenstrijd ft. Nick & Simon

Komt Wel Goed Schatje

Reviews

Door op 30/09/2018

Leuk contact, ook verzoeknummer gespeeld, leuke sfeer. Prima

Contact

LAURA, Akoestisch, Nederpop, Pop soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - LAURA

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over LAURA

LAURA is een solo-artiest uit Rotterdam. LAURA maakt vooral muziek in de genres Akoestisch, Nederpop & Pop. LAURA heeft sinds de inschrijving op 31/01/2016 in totaal 1 geverifieerde boeking via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van LAURA klinkt als: Blof, Nielson, Doe Maar. Het repertoire van LAURA bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: LAURA krijgt 5.0 uit 5 sterren op basis van één review.

LAURA hanteert een richtprijs van €300 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.