Mustang Lola

  • Soloartiest   /   Amsterdam
  • #Americana #Country #Blues
  • Klinkt als Chris Stapleton, Hurray for the Riff Raff, Courtney Barnett, Neko Case, Mazzy Star, Nikki Lane, Ilse de Lange, Margo Price, Neil Young, Jason Isbell

Indicatie €65 - €149

Stuur een persoonlijk bericht naar Mustang Lola

Check beschikbaarheid
Mustang Lola, Americana, Country, Blues soloartist

Mustang Lola (Liesbeth Hans) is geboren en getogen in de kleine stad Hardenberg, in het oosten van Nederland. Als kind luisterde ze naar haar vaders platen van country en folk muzikanten. Maar als tiener boeide punk en rockmuziek haar meer. Deze muzikale invloeden vormen Mustang Lola als songwriter. Met als resultaat, songs met een mix van country en folk met een sleazy rauw randje. Oftewel: 'Sleazy Americana'.

Met een paar omwegen kwam Mustang Lola in Amsterdam terecht. Een stad waar ze onmiddellijk verliefd op werd en die ze als haar grootste inspiratiebron beschouwt. De meeste liedjes die ze sindsdien schreef gaan over de mensen, de avonturen en – natuurlijk – de liefde die ze in Amsterdam tegenkwam. Dit is ook het moment wanneer ze haar americana rock band 'Mustang Medicine’ opricht, samen met goede vriend Anne Kruiter.

Haar eerste single uitgebracht als soloartiest is 'little phantom cowboy'. Een song geschreven over een jongen die één keer per jaar aan zijn gewelddadige vader ontsnapt, wanneer hij hem als een spook opjaagt.

Wil je Mustang Lola boeken voor een event of optreden? Stuur haar een bericht.

Mustang Lola is als solo-artiest te boeken, maar ook als combo met een pedal steel speler of extra gitarist. Vraag naar de mogelijkheden.

Interesse in wat meer power? De band van Mustang Lola (Mustang Medicine) is te boeken via dit gigstarter profiel:
http://www.gigstarter.nl/artiesten/mustang-medicine

Muziek

Little Phantom Cowboy

The Galloping (Performed by...

Hold the Thorns (Performed ...

Reviews

Boek Mustang Lola en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Mustang Lola, Americana, Country, Blues soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Liesbeth

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Mustang Lola

Mustang Lola is een solo-artiest uit Amsterdam. Mustang Lola maakt vooral muziek in de genres Americana, Country & Blues. Mustang Lola heeft sinds de inschrijving op 18/03/2018 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Mustang Lola klinkt als: Chris Stapleton, Hurray for the Riff Raff, Courtney Barnett, Neko Case, Mazzy Star, Nikki Lane, Ilse de Lange, Margo Price, Neil Young, Jason Isbell. Het repertoire van Mustang Lola bestaat uit alleen eigen werk.

Mustang Lola hanteert een richtprijs van €65 - €149 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.