Banty Holler

  (9)
  • Soloartiest   /   Den Haag
  • #Americana #Country #Rockabilly
  • Klinkt als Hank Williams, Johnny Cash, Bob Dylan
  • 12 geverifieerde boekingen

Indicatie €150 - €450

Stuur een persoonlijk bericht naar Banty Holler

Check beschikbaarheid
Banty Holler, Americana, Country, Rockabilly soloartist

Banty Holler is delivering the best new Americana material outa The Hague as well as rippin' thru classic blues, country and rock n' roll in an engaging live show.

Here's what others have said about the hollerin':

“You definitely don’t need to get drunk to enjoy Banty Holler but what a great excuse they provide. Loads of bands sing of having a ‘good time’ without ever delivering on that promise. Banty Holler just shuts the f**k up about it and dumps it on you by the truck load.”- Maarten Westerveen (VPRO’s De Avonden)

"Great gig, full of fire! Banty Holler plays powerful roots songs with lots of edge to it!!" - Popschool Den Haag

“Ik begon vanavond met een Nederlands bandje, daar ben ik niet zo van, omdat ik het domweg vaak niet goed genoeg vind. Maar als zo een jong Haags bandje zo vaak naar Johnny Cash geluisterd heeft dat zij dit “Get Stupid!” kunnen schrijven en spelen dan laat ik ze met genoegen het 2e uur openen.” - Anita Luchies, Undercover (Radio Capelle)

“Banty Holler zou ik willen omschrijven als ‘country noir.’ Het gaat over ‘misfits and screw ups.’ Ze zingen over 'looking for greener pastures' in ‘Get Stupid,’ het vasthouden aan een droom in ‘The Hold.’ ‘The Road,’ mijn favoriet, gaat over ‘being footloose and fancy free…’ Half a Dozen is not enough for me, would definitely love to hear more. Can’t wait for the other half.” - Marten van der Laan, Country Stew (Radio Compagnie)

Muziek

Road Song / Let the Train B...

T for Texas

Rock, Salt & Nails

Foto's

Reviews

Door op 22/10/2018

Gewoon lekker zingen vanuit het hart. Mooie rauwe stem die het juiste gevoel geeft bij de roots/americana stijl.

Door op 27/08/2018

Neile is een erg vriendelijke gozer. Als ik zijn muziek stijl zou moeten omschrijven zou het stoer zijn. Zeker lekker voor een middagje muziek

Door op 25/06/2018

Het contact was zeer goed vanaf het begin, ruim op tijd aanwezig om eerst met ons van de BBQ gebruik te maken voor dat hij aan zijn optredens begon, het was een omlijsten van een Charity event om geld in te zamelen voor onderzoek naar een medicijn tegen Cystic Fibrosis, waar voor hij zelf ook een donatie maakte, respect voor dat, jammer genoeg door het uitlopen van de veiling bleef er minder tijd voor zijn optredens over , maar het is zeer goed ontvangen en alleen maar lof voor deze man, respect, altijd welkom voor een evt vervolg.

Optredens van Banty Holler

Meer optredens

Contact

Banty Holler, Americana, Country, Rockabilly soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Neile

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Banty Holler

Banty Holler is een solo-artiest uit Den Haag. Banty Holler maakt vooral muziek in de genres Americana, Country & Rockabilly. Banty Holler heeft sinds de inschrijving op 16/03/2017 in totaal 12 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Banty Holler klinkt als: Hank Williams, Johnny Cash, Bob Dylan. Het repertoire van Banty Holler bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Banty Holler krijgt 4.3 uit 5 sterren op basis van 9 reviews.

Banty Holler hanteert een richtprijs van €150 - €450 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.