Banty Holler

  (10)
  • Soloartiest   /   Den Haag
  • #Americana #Country #Rockabilly
  • Klinkt als Hank Williams, Johnny Cash, Howlin' Wolf, Chuck Berry
  • 15 geverifieerde boekingen

Indicatie €90 - €250

Stuur een persoonlijk bericht naar Banty Holler

Check beschikbaarheid
Banty Holler, Americana, Country, Rockabilly soloartist

Banty Holler delivers classic country & rock n’ roll along with the hottest new Americana outa The Hague, baby!
 
The live show is bonafide honky tonk, mixing up-tempo 50s rockers, heart-rending country classics & stirring originals. 
 
Here's what others have said about the hollerin':
 
“These live-in-the-studio versions of songs that are nestled somewhere in everyone's memory should be heard because they are given a clever, entirely individual interpretation on this album.” (Rootstime) 
 
"Great gig, full of fire! Banty Holler plays powerful roots songs with lots of edge to it!!" - Ingmar Spaaij (Popschool Den Haag) 
 
"Krap dertien minuten duurt het schijfje. En geloof me, na het afsluitende en gedreven Good Golly Miss Molly, dat wereldberoemd is geworden in de uitvoering van Little Richard, smaakt Banty Holler en zijn liedjes naar veel meer."(Altcountryforum.nl)  

“Alsof het een rauwere versie van Bob Dylan weerspiegelt weet deze Banty Holler zich een weg te banen in de genres blues, country en rock 'n roll.” (Rootsville)
 
“Ik begon vanavond met een Nederlands bandje, daar ben ik niet zo van, omdat ik het domweg vaak niet goed genoeg vind. Maar als zo een jong Haags bandje zo vaak naar Johnny Cash geluisterd heeft dat zij dit “Get Stupid!” kunnen schrijven en spelen dan laat ik ze met genoegen het 2e uur openen.” - Anita Luchies, Undercover (Radio Capelle)
 
“Het leuke van de zes tracks op Wired For Sound is dat de sound overeenkomt, maar dat de tracks onderling wel heel erg van elkaar weten te verschillen. Dat wordt misschien nog wel het best onderstreept in de afsluiter van de schijf. In ‘Good Golly Miss Molly’ laat Banty Holler namelijk horen dat hij ook hee vurig kan rocken met alleen de gitaar als zijn kompaan zonder daarbij afstand te nemen van de americana. Daar doet men het voor.” (White Room Reviews)
 
“Voor Holler is dit een prima debuutalbum om de aandacht op zich te vestigen. De eenvoud van de songs is vooral pakkend en daardoor krijgt het een gezellig karakter.” (Mpodia)

Muziek

Road Song / Let the Train B...

T for Texas

Rock, Salt & Nails

Foto's

Reviews

Door op 30/06/2019

toppie en een zeer enthousiaste jongen en met kwaliteit.Een echte aanrader.

Door op 22/10/2018

Gewoon lekker zingen vanuit het hart. Mooie rauwe stem die het juiste gevoel geeft bij de roots/americana stijl.

Door op 27/08/2018

Neile is een erg vriendelijke gozer. Als ik zijn muziek stijl zou moeten omschrijven zou het stoer zijn. Zeker lekker voor een middagje muziek

Optredens van Banty Holler

Meer optredens

Contact

Banty Holler, Americana, Country, Rockabilly soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Neile

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Banty Holler

Banty Holler is een solo-artiest uit Den Haag. Banty Holler maakt vooral muziek in de genres Americana, Country & Rockabilly. Banty Holler heeft sinds de inschrijving op 16/03/2017 in totaal 15 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Banty Holler klinkt als: Hank Williams, Johnny Cash, Howlin' Wolf, Chuck Berry. Het repertoire van Banty Holler bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Banty Holler krijgt 4.4 uit 5 sterren op basis van 10 reviews.

Banty Holler hanteert een richtprijs van €90 - €250 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.