Brian Sydney

  (5)
  • Soloartiest   /   Alphen aan den Rijn
  • #Blues #Country #Americana
  • Klinkt als Tony Joe White, Seasick Steve, Muddy Waters
  • 11 geverifieerde boekingen

Indicatie €100 - €200

Stuur een persoonlijk bericht naar Brian Sydney

Check beschikbaarheid
Brian Sydney, Blues, Country, Americana soloartist

Brian Sydney, al van kinds af aan fan van de blues. Geïnspireerd door grote legendes zoals Tony Joe White, Muddy Waters, John Lee Hooker en zelfs van de country legend Johnny Cash brengt Brian Sydney de ouderwetse manier van muziek maken over naar het publiek met gitaar en verhalen. De live act is een "must see" belevenis, waar hij uniek in is als solo artiest. Net als bluesman Seasick Steve maakt ook Brian Sydney zijn eigen instrumenten. Met in het arsenaal; een lapsteel gemaakt van een 60jaar oude blok(rij)schaaf, om de oude blues te laten klinken wordt de slide op dit instrument bespeeld door een harmonica.
Brian Sydney is begonnen met zijn eerste solo optreden in 2011 in Memphis USA waarna hij de blues route heeft genomen op route 61 richting de Mississippi om meer te weten te komen over de blues en die verhalen brengt hij te horen aan het publiek, verhalen over zijn eigen blues en de geschiedenis van de blues. kortom Blues in de puurste vorm.

Muziek

Just Sittin'

Man about the guitar (nr.2)

Back on Track

Reviews

Door op 18/11/2019

Contact met Bryan was heel fijn. Hij reageerde snel en had niet veel nodig. Ook op het event kregen wij van bezoekers hele positieve feedback. What you see is what you get. Thanks Bryan!

Door op 11/06/2019

super blues muzikant !!!

Door op 16/03/2019

Contact was goed en vooral relaxt, alle gemaakte afspraken keurig nagekomen. En bovenal .. wat een artiest, wij hebben genoten en nog mooier , hij zelf ook ! Ik zeg een aanrader!

Contact

Brian Sydney, Blues, Country, Americana soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Sydney

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Brian Sydney

Brian Sydney is een solo-artiest uit Alphen aan den Rijn. Brian Sydney maakt vooral muziek in de genres Blues, Country & Americana. Brian Sydney heeft sinds de inschrijving op 01/11/2015 in totaal 11 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Brian Sydney klinkt als: Tony Joe White, Seasick Steve, Muddy Waters. Het repertoire van Brian Sydney bestaat uit alleen eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Brian Sydney krijgt 4.5 uit 5 sterren op basis van 5 reviews.

Brian Sydney hanteert een richtprijs van €100 - €200 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.