Mooiweer

Indicatie €350 - €700

Stuur een persoonlijk bericht naar Mooiweer

Check beschikbaarheid
Mooiweer, Kleinkunst, Nederpop, Akoestisch band

Mooiweer, een akoestische formatie die Nederlandstalige luisterliedjes uit eigen keuken ten gehore brengt. De bijzondere, toegankelijke teksten worden geraffineerd gedragen door de gemakkelijk in het gehoor liggende muziek.
Hoor de gitaren, de ukelele, de mandoline, de mondharmonica, de contrabas en de drums, laat de meerstemmige melodieën je oren binnenglijden. Luister naar sfeervolle nummers, een countrysmartlap met banjo of pedal steel, een uptempo popsong voorzien van Beatlesque koortjes of een verstild miniatuurtje in de traditie van de Nederlandse kleinkunst. Prettige muziek, herkenbare teksten.

De beschouwende lyrics hebben vaak een melancholieke ondertoon en gaan over het menselijk onvermogen, op het gebied van de liefde, het najagen van geluk, het benutten van kansen. Maar daarnaast getuigt een groot deel van het repertoire van een verfijnde zelfspot, een mensvriendelijke kijk op het leven, en een groot gevoel voor taal. Mooiweer bestrijkt het brede gebied tussen melancholie en spitsvondige vrolijkheid.

Muziek

Niemand weet hoe het moet

De ambtenaar van de burgerl...

Assendorperplein

Reviews

Boek Mooiweer en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Mooiweer, Kleinkunst, Nederpop, Akoestisch band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Janjaap

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Mooiweer

Mooiweer is een band uit Wijhe. Mooiweer speelt muziek in de genres Kleinkunst, Nederpop & Akoestisch. Mooiweer heeft sinds de inschrijving op 02/06/2019 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Mooiweer klinkt als: Diverse. Het repertoire van Mooiweer bestaat uit alleen eigen werk.

Mooiweer hanteert een richtprijs van €350 - €700 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.