Marty Reyes

  (2)
  • Soloartiest   /   Nijmegen
  • #Akoestisch #Folk #Blues
  • Klinkt als Jason Mraz, Jack Johnson, Joshua Radin, John Mayer, Jim Croce, Old Crow Medicine Show
  • 2 geverifieerde boekingen

Indicatie €200 - €500

Stuur een persoonlijk bericht naar Marty Reyes

Check beschikbaarheid
Marty Reyes, Akoestisch, Folk, Blues soloartist

Nijmeegse Singer-Songwriter, vocals en gitarist in de band 'Is this your bike?', en duo Reyes & Jones. In al deze formaties te booken.
Solo optredens ga ik vaak voor een wat chillere vibe. Er ligt een nadruk op lyrics en melodie. Mijn eigen nummers of covers die ik eigen heb gemaakt spelen op een manier wat voor mij het beste werkt en binnen een set past.
Duo is met gitaar en contrabas. Veel meerstemmigheid, dynamiek en veel plezier maken tijdens het spelen.
Band is covers in een nieuw folky/country/bluesy jasje, want het blijft leuk om Barbie Girl of Wrecking Ball in te zetten en mensen te zien denken 'Wat is dit ook alweer', totdat je bij het refrein komt en er meegezongen kan worden! Dit geld ook voor mijn duo, maar hier zit een accordionist EN banjo bij!

Muziek

Chasing Helicopters

Play The Fool

Mr Jones and Me

Reviews

Door op 29/06/2020

Marty is een heel fijn persoon. De communicatie ging soepel en vlotjes. We hebben genoten van Marty's stem, repertoire en persoonlijkheid. Absoluut een aanrader.

Door op 31/08/2019

Niks dan lof voor deze man! Snel en gemakkelijk in het contact, en hij speelt fantastisch! Heeft een hele fijne stem en een groot repertoire. Marty speelde bij mij op een cocktail feestje en hij maakte de sfeer helemaal compleet, echt een aanrader!

Contact

Marty Reyes, Akoestisch, Folk, Blues soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Marty

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Marty Reyes

Marty Reyes is een solo-artiest uit Nijmegen. Marty Reyes maakt vooral muziek in de genres Akoestisch, Folk & Blues. Marty Reyes heeft sinds de inschrijving op 15/03/2019 in totaal 2 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Marty Reyes klinkt als: Jason Mraz, Jack Johnson, Joshua Radin, John Mayer, Jim Croce, Old Crow Medicine Show . Het repertoire van Marty Reyes bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Marty Reyes krijgt 5.0 uit 5 sterren op basis van 2 reviews.

Marty Reyes hanteert een richtprijs van €200 - €500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.