Edgar Smit

Indicatie €275 - €549

Stuur een persoonlijk bericht naar Edgar Smit

Check beschikbaarheid
Edgar Smit , Folk, Pop, Akoestisch soloartist

Aan de hand van menukaarten kunt U bekijken wat ik allemaal speel en liedjes uitkiezen. Staat Uw liedje er niet o, geen probleem, want misschien ken ik hem wel. Door mijn lange ervaring heb ik ook een breed repertoire aangemeten, met diverse muziekstijlen. Het geluid staat altijd op een prettig niveau afgesteld en de muziek is voor elk wat wils. Interactief maak ik uw feest nog leuker en iedereen kan meedoen of zelfs mee spelen en zingen. Natuurlijk kan ik ook prima als achtergrond fungeren, net wat U wilt!

Samenvatting

Een feest met een optreden van mij kenmerkt zich door het interactieve samenspel met jou en je gasten. Gewoon gezellig samen met elkaar er een mooi feest van maken

Kwaliteit is gegarandeerd

Ik speel graag overal en nergens dus ook op jouw feest. Met een heel breed repertoire en reeds lange podium ervaring kan ik elk feest voorzien van een muzikaal programma. Of het nu is als achtergrond, theatersetting, meezingen etc etc

Veel Live ervaring

Ik heb reeds jaren podium ervaring opgedaan als troubadour en met mijn andere muzikale activiteiten. Door op verschillende locaties op te treden zoals op verjaardagen jubileums, festivals recepties ed, heb ik geleerd mij in elke omgeving te kunnen presenteren als geschikte muzikale invulling voor elke gelegenheid.

puur

Zang en gitaar en hier en daar een mondharmonica, kazoo. Daarmee is het basic, dichtbij en echt.!

Het repertoire

Ik speel van alles, van recent naar lang geleden, jaren 60, alles komt voorbij. The Beatles en de Stones, van John Denver tot Guus Meeuwis, van The Eagles tot U2, van Simon & Garfunkel tot Nick & Simon, van the Dubliners naar Roland Verstappen, van meezinger tot Musical, en dan hier en daar een eigen versje, alles zit er in mijn repertoire.

De muziek is er voor jou en de gast (en niet andersom)

Een van mijn kenmerken is, dat ik het geluidsniveau altijd aanpas aan de gelegenheid.
Als geluidversterking nodig is, dan is dit ter ondersteuning, niet om over de mensen heen te spelen. Iedereen kan dus gewoon gezellig met elkaar (bij) praten en intussen ook genieten van de muziek. Ik vind het heel leuk om verzoeknummers te spelen, dat is voor mij altijd wel een uitdaging.Als mensen ook zelf wat willen zingen, kan dat, ik heb altijd een extra microfoon bij me.

Kleding

Er wordt opgetreden in kleding die past bij de sfeer van uw evenement.

Muziek

Schylge

wind

Thuis

Reviews

Edgar Smit heeft nog geen reviews.

Contact

Edgar Smit , Folk, Pop, Akoestisch soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Edgar

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Edgar Smit

Edgar Smit is een solo-artiest uit Emmen. Edgar Smit maakt vooral muziek in de genres Folk, Pop & Akoestisch. Edgar Smit heeft sinds de inschrijving op 21/07/2015 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Edgar Smit klinkt als: Folk en populair. Het repertoire van Edgar Smit bestaat uit covers en eigen werk.

Edgar Smit hanteert een richtprijs van €275 - €549 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.