Judy Carati

  (3)

Indicatie €150 - €500

Stuur een persoonlijk bericht naar Judy Carati

Check beschikbaarheid
Judy Carati, Akoestisch, Singer-songwriter, Kleinkunst soloartist

Geboren in Rotterdam;woon op dit moment in Delft. De naam Carati is de Italiaanse meisjesnaam van mijn moeder.
Sinds 6 jaar schrijf ik eigen teksten; liedjes en gedichten, zowel Engels- als Nederlandstalig. Vaak begint een liedje als gedicht. De gedichten die ik schrijf gebruik ik doorgaans als verbindende tekst bij mijn liedjes. Maar mijn liedjes, zowel als mijn gedichten zijn ook op-zichzelf-staand (bijvoorbeeld voordrachten van mijn gedichten tijdens poëzie-bijeenkomsten)

Ik begeleid mezelf op gitaar.

In eigen beheer uitgegeven:
Mijn debuutalbum dateert van januari 2014, getiteld: Back Side/Hotel les Nations
In januari 2016 heb ik een gedichten/liedjesbundel gepresenteerd, getiteld : "Onzichtbaar ...... Zien"

Mijn muziek wordt omschreven als 'persoonlijk' en 'organisch', mijn stem als 'warm'.

Ik heb op vele plekken gespeeld, Op straat, bij café's, in musea en kleine theatertjes. De laatste tijd richt ik me iets meer op huiskamerconcerten, maar spelen op een podium vind ik ook fijn.
Mijn programma kan ik op dit moment dusdanig samenstellen, zodat het geschikt is voor een theatersetting/ theater- op locatie.

Mijn liedjes en gedichten/verbindende teksten komen het meest tot hun recht op locaties voor Luisterpubliek, waar het juist ook gaat om de interactie met de luisteraar.

Op mijn vernieuwde website staat de volgende omschrijving:

De Delftse Singersongdichter Judy Carati (geboren in Rotterdam) schrijft zowel Engels- als Nederlandstalige teksten; haar werk is te omschrijven als persoonlijk, organisch, natuurlijk en intuïtief, met een poëtische en enigszins melancholische, 'saudade'-kant. Haar stem wordt als 'warm' ervaren; haar optredens als een moment van 'verstilling'.....

Het liefst speel ik met een klein beetje versterking; om stem en teksten tot hun recht te laten komen.

Vraag gerust om meer info!

Zonnigs
Judy

NB Ik ben (weer :) op facebook te vinden en heb een account bij LinkedIn en af en toe plaats ik berichten op Googleplus. Vind je het leuk, om mij te volgen; geef je dan op voor mijn "Brievenmaal", de nieuwsbrief van Judy Carati. Stuur me een e-mail en ik zet je op mijn lijstje ontvangers.

Muziek

"Wolf" - Judy Carati

"Morgenlicht" - Judy carati

"Dream" - Judy Carati

Reviews

Door op 28/01/2019

Contact met de artiest ging heel plezierig en adequaat. het optreden was afwisselend en boeiend. Publiek hing aan haar lippen.

Door op 17/12/2017

Judy heeft 3X opgetreden en ieder optreden was mooi en intiem. Haar liedjes zijn voor mij een uitdrukking van gevoelens in dichterlijke woorden en dat op muziek. Ik heb erg genoten, net als alle bezoekers van Muziek bij de Buren in Vlaardingen. Dankjewel, Judy. Hopelijk mogen we volgend jaar weer genieten van jou en je muziek.

Door op 07/10/2017

Judy is een verrassing, prachtig om haar in een huiskamerconcert te hebben, ze ontroert. Heerlijk met gitaarbegeleiding. Klein feestje!

Contact

Judy Carati, Akoestisch, Singer-songwriter, Kleinkunst soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Judy

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Judy Carati

Judy Carati is een solo-artiest uit Delft. Judy Carati maakt vooral muziek in de genres Akoestisch, Singer-songwriter & Kleinkunst. Judy Carati heeft sinds de inschrijving op 19/06/2017 in totaal 4 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Judy Carati klinkt als: joni mitchell, June Tabor, Michelle Shocked, Kristin Hersh, Maaike Ouboter. Het repertoire van Judy Carati bestaat uit alleen eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Judy Carati krijgt 4.5 uit 5 sterren op basis van 3 reviews.

Judy Carati hanteert een richtprijs van €150 - €500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.