Judy Carati (solo) Judy Carati & the Ardent Bat band (duo)

  (7)
  • Soloartiest   /   Delft
  • #Akoestisch #Singer-songwriter #Kleinkunst
  • Klinkt als in de sfeer van Joni mitchell, June Tabor, Michelle Shocked, Kristin Hersh, Lenny Kuhr....
  • 9 geverifieerde boekingen

Indicatie €150 - €500

Stuur een persoonlijk bericht naar Judy Carati (solo) Judy Carati & the Ardent Bat band (duo)

Check beschikbaarheid
Judy Carati (solo) Judy Carati & the Ardent Bat band (duo), Akoestisch, Singer-songwriter, Kleinkunst soloartist

Geboren in Rotterdam;woon op dit moment in Delft. De naam Carati is de Italiaanse meisjesnaam van mijn moeder.
Sinds 6 jaar schrijf ik eigen teksten; liedjes en gedichten, zowel Engels- als Nederlandstalig. Vaak begint een liedje als gedicht. De gedichten die ik schrijf gebruik ik doorgaans als verbindende tekst bij mijn liedjes. Maar mijn liedjes, zowel als mijn gedichten zijn ook op-zichzelf-staand (bijvoorbeeld voordrachten van mijn gedichten tijdens poëzie-bijeenkomsten)

Ik begeleid mezelf op gitaar.

In eigen beheer uitgegeven:
Mijn debuutalbum dateert van januari 2014, getiteld: Back Side/Hotel les Nations
In januari 2016 heb ik een gedichten/liedjesbundel gepresenteerd, getiteld : "Onzichtbaar ...... Zien"
November 2019: gedichtenbundel met live-DVD van avondvullend optreden bij de Rotterdamse Salon; getiteld: "Gedachtengedichten". In januari 2020 gepresenteerd in de salon van Huszar in Delft.

Mijn muziek wordt omschreven als 'persoonlijk' en 'organisch', mijn stem als 'warm'.

Ik heb op vele plekken gespeeld, Op straat, bij café's, in musea en kleine theatertjes. De laatste tijd richt ik me iets meer op huiskamerconcerten, maar spelen op een podium vind ik ook fijn.
Mijn programma kan ik op dit moment dusdanig samenstellen, zodat het geschikt is voor een theatersetting/ theater- op locatie.

Mijn liedjes en gedichten/verbindende teksten komen het meest tot hun recht op locaties voor Luisterpubliek, waar het juist ook gaat om de interactie met de luisteraar.

Op mijn vernieuwde website staat de volgende omschrijving:

De Delftse Singersongdichter Judy Carati (geboren in Rotterdam) schrijft zowel Engels- als Nederlandstalige teksten; haar werk is te omschrijven als persoonlijk, organisch, natuurlijk en intuïtief, met een poëtische en enigszins melancholische, 'saudade'-kant. Haar stem wordt als 'warm' ervaren; haar optredens als een moment van 'verstilling'.....

Het liefst speel ik met een klein beetje versterking; om stem en teksten tot hun recht te laten komen.
Buiten speel ik alleen versterkt.

Sinds een paar maanden ben ik ook als duo te boeken; "Judy Carati & the Ardent Bat Band" (samenwerking met Bert Thierauf) Onze muziek ligt in de lijn van mijn solo-liedjes. We omschrijven ons genre als 'contemporary folk', met iets meer de nadruk op Engelstalig. Bezetting is gitaar, zowel akoestisch als electrisch, zang en soms ukelele. Op dit moment (juli 2021) zijn we bezig met opnamen met het oog op een CD

Vraag gerust om meer info!

Zonnigs
Judy

NB Ik ben (weer :) op facebook te vinden en heb een account bij LinkedIn
Vind je het leuk, om mij te volgen; geef je dan op voor mijn "Brievenmaal", de nieuwsbrief van Judy Carati. Stuur me een e-mail en ik zet je op mijn lijstje ontvangers.

Muziek

"Wolf" - Judy Carati

"Morgenlicht" - Judy carati

"Dream" - Judy Carati

Reviews

Door op 26/12/2019

een heel mooi optreden waarbij er een goede balans was tussen muziek en gesproken woord (gedichten). Gevoelig en heel toepasselijk voor het evenement.

Door op 23/09/2019

Het contact met de artiest was geweldig. Alles is met haar af te stemmen in goede harmonie en redelijkheid. Het optreden van Judy was prachtig, deze musicus/dichter/songwriter weet heel goed waar zij mee bezig is en draagt dit op een zeer professionele manier uit.
Vriendelijke groet,
Henny Marée-Eshuis

Door op 27/06/2019

Dat ging allemaal goed. Judy raakt je hart!

Contact

Judy Carati (solo) Judy Carati & the Ardent Bat band (duo), Akoestisch, Singer-songwriter, Kleinkunst soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Judy

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Judy Carati (solo) Judy Carati & the Ardent Bat band (duo)

Judy Carati (solo) Judy Carati & the Ardent Bat band (duo) is een solo-artiest uit Delft. Judy Carati (solo) Judy Carati & the Ardent Bat band (duo) maakt vooral muziek in de genres Akoestisch, Singer-songwriter & Kleinkunst. Judy Carati (solo) Judy Carati & the Ardent Bat band (duo) heeft sinds de inschrijving op 19/06/2017 in totaal 9 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Judy Carati (solo) Judy Carati & the Ardent Bat band (duo) klinkt als: in de sfeer van Joni mitchell, June Tabor, Michelle Shocked, Kristin Hersh, Lenny Kuhr..... Het repertoire van Judy Carati (solo) Judy Carati & the Ardent Bat band (duo) bestaat uit alleen eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Judy Carati (solo) Judy Carati & the Ardent Bat band (duo) krijgt 4.6 uit 5 sterren op basis van 7 reviews.

Judy Carati (solo) Judy Carati & the Ardent Bat band (duo) hanteert een richtprijs van €150 - €500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.