Jee&Vee

Indicatie €250 - €400

Stuur een persoonlijk bericht naar Jee&Vee

Check beschikbaarheid
Jee&Vee, Singer-songwriter, Country, Akoestisch ensemble

Jee & Vee is een, inmiddels, zeer succesvol singer-songwriters duo. Zij zijn graag geziene gasten op talloze podia, wat blijkt uit de legio optredens in de afgelopen periode. Het duo Jee&Vee bestaat uit 2 gerenommeerde muzikanten die hun sporen in de muziekwereld ruimschoots verdiend hebben. In tegenstelling tot collega singer-songwriters, die veelal eigen werk presenteren, hebben zij er voor gekozen een programma te brengen bestaande uit voornamelijk covers van roots en americana muziek van bekende en minder bekende blues, pop en singer-songwriters.
De keuze van de nummers onstaat aan de hand van het feit dat Jee&Vee vinden dat het nummers moeten zijn die gehoord dienen te blijven worden.
Zij brengen deze liedjes op een geheel eigen en kenmerkende wijze. Daarbij worden hun optredens gelardeerd met leuke anekdotes, weetjes en verhalen omtrent de artiesten waarvan zij nummers in hun repertoire hebben opgenomen. Daarbij putten zij ook nog eens uit hun eigen, rijke geschiedenis omtrent ontmoetingen met een reeks van buitenlandse artiesten.
Je kunt tijdens hun optredens daarom nummers tegenkomen van de obscure rootsmuziek van b.v. Blaze Foley, Townes van Zandt, Rod mcKuen, Guy Clark, John Prine, Gene Clark, JW Roy, Stephen Bruton en vele anderen. Maar soms ook van een bekende artiest als bv. de Stones, Elvis, Creedance Clearwater Revival en The Eagles.
De manier waarop zij hun muziek ten gehore brengen kun je daarom het best omschrijven als rootsmuziek met een randje.
Kortom: wanneer Uw podium eens een afwijkende muzikale aktiviteit wil programmeren, dan is het duo Jee&Vee wellicht een zeer interessante optie.
En na afloop gaan Uw bezoekers gegarandeerd tevreden naar huis.

Jee & Vee & bestaat uit:
Eugene Jonkergouw, gitaar, mondharmonica en zang. Eugene timmert al sinds de sixties aan zijn muzikale weg. Hij speelt ook in de band Moose Next met een breder en heavier repertoire. Binnen dit duo kan hij zijn muzikale ei op een andere manier kwijt.

Ad Voets, gitaar, zang en percussie. Zijn voorliefde gaat uit naar de mooiere singer-songwriter liedjes. Voor het stevigere werk speelt hij ook nog in zijn eigen band Molly Mill, een bekende progressieve rockband uit de sixties.

Jee & Vee staan garant voor een pretentieloze maar aangename muzikale ervaring, waarbij het spelplezier voorop staat.

Muziek

For Michael

Heart of Hearts

It does'nt matter

Reviews

Boek Jee&Vee en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Jee&Vee, Singer-songwriter, Country, Akoestisch ensemble

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Ad

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Jee&Vee

Jee&Vee is een ensemble uit Heeze. Jee&Vee speelt muziek in de stijlen Singer-songwriter, Country & Akoestisch. Jee&Vee heeft sinds de inschrijving op 22/12/2018 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Jee&Vee klinkt als: Johnny Cash, John Prine, Townes van Zandt, CCR, Simon & Garfunkel, John Hiatt, Van Morrison. Het repertoire van Jee&Vee bestaat uit alleen covers.

Jee&Vee hanteert een richtprijs van €250 - €400 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.