Hans Wigman

  (1)
  • Soloartiest   /   Hilaard
  • #Folk #Singer-songwriter #Akoestisch
  • Klinkt als Sandy Denny, Tim Buckley, Boudewijn de Groot, John Martyn, Nick Drake, Robin Williamson
  • 1 geverifieerde boeking

Indicatie €75 - €175

Stuur een persoonlijk bericht naar Hans Wigman

Check beschikbaarheid
Hans Wigman, Folk, Singer-songwriter, Akoestisch soloartist

Ik ben gestart in een duo met het spelen van voornamelijk Engelse en Ierse folk, met een dosis Incredible String Band en Neil Young. Al spoedig volgden de eigen nummers, die in eerste instantie vooral geinspireerd waren door het covermateriaal. Gaandeweg kreeg ook het werk van artiesten als John Martyn en Tim Buckley invloed.

Ik had al een groot geheel eigen repertoire, maar de afgelopen paar jaar heb ik met name veel songs geschreven op basis van gedichten van beroemde dichters. Een aantal daarvan is terechtgekomen op mijn eerste zojuist verschenen (januari 2022) solo-cd 'O'er the singing woodlands' waaronder werk van dichters als Emily Dickinson, J.J. Slauerhoff, Frederik van Eeden, A.E. Housman en John Masefield. Veel van die songs zijn opgenomen met mijn muzikale kompanen Erik Wessels (gitaar, bas) en Sebas Postma (toetsen), met wie ik ook in de rockband Fume Bridge zit. De cd is ook te beluisteren via Spotify etc.

Bij de solo optredens neem ik altijd graag Sebas en Erik mee.

Muziek

By the margin of the Great ...

Dream Journey

Silver

Reviews

Door op 01/04/2019

Hans creëerde een intieme sfeer. Het toelichten van zijn nummers zorgden voor een extra laag aan zijn muziek. Fijne stem om naar te luisteren. Een aanrader!

Contact

Hans Wigman, Folk, Singer-songwriter, Akoestisch soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Hans

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Hans Wigman

Hans Wigman is een solo-artiest uit Hilaard. Hans Wigman maakt vooral muziek in de genres Folk, Singer-songwriter & Akoestisch. Hans Wigman heeft sinds de inschrijving op 04/06/2017 in totaal 1 geverifieerde boeking via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Hans Wigman klinkt als: Sandy Denny, Tim Buckley, Boudewijn de Groot, John Martyn, Nick Drake, Robin Williamson. Het repertoire van Hans Wigman bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Hans Wigman krijgt 5.0 uit 5 sterren op basis van één review.

Hans Wigman hanteert een richtprijs van €75 - €175 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.