Roxanne&Linde

Indicatie €200 - €300

Stuur een persoonlijk bericht naar Roxanne&Linde

Check beschikbaarheid
Roxanne&Linde, Singer-songwriter, Bossa nova, Folk ensemble

Roxanne (vocals) en Linde (gitaar/vocals) zijn twee goede vriendinnen die al een paar jaar ook samen muziek maken. Met hun warme klank zetten ze een fijne sfeer neer. Het repertoire bevat zowel eigen nummers als anderstalige covers- vooral Braziliaanse muziek wordt vertolkt. Bij Roxanne en Linde gaat het vooral om samen musiceren; dit dynamisch duo is vooral zichzelf op het podium en kijkt elkaar af en toe met plezier aan als net die ene fijne harmonie gezongen gaat worden. Met hun brede muzikale invloeden laten ze veel werelden horen: Braziliaans, folk, (gypsy)jazz, soul. Dit alles wordt soms alleen door Roxanne gezongen, soms tweestemmig en soms wordt er in een nummer afgewisseld.

Muziek

Brigas nunca mais

Shape of my Heart

Swallow Bird

Reviews

Boek Roxanne&Linde en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Roxanne&Linde, Singer-songwriter, Bossa nova, Folk ensemble

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Linde

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Roxanne&Linde

Roxanne&Linde is een ensemble uit Utrecht/ Amsterdam. Roxanne&Linde speelt muziek in de stijlen Singer-songwriter, Bossa nova & Folk. Roxanne&Linde heeft sinds de inschrijving op 28/11/2018 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Roxanne&Linde klinkt als: Halie Loren, Maria Gadu, . Het repertoire van Roxanne&Linde bestaat uit covers en eigen werk.

Roxanne&Linde hanteert een richtprijs van €200 - €300 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.