Inside McCartney

Indicatie €350 - €700

Stuur een persoonlijk bericht naar Inside McCartney

Check beschikbaarheid
Inside McCartney, Tributeband, Muziektheater, Kleinkunst band

Inside McCartney

Tijdens ‘Inside McCartney’ nemen zanger/gitarist Rob Taekema en bassist/pianist Tim Ouw het publiek mee in de veelzijdige muzikale levensloop van McCartney ná The Beatles. Zijn eerste solowerk komt aan bod, met een bekende hit als ‘Maybe I’m amazed’ en het vernieuwende album ‘Ram’. De periode met zijn band Wings komt natuurlijk ook voorbij. Uit deze tijd dateren nummers als ‘Band on the run’, ‘Jet’ en het prachtige liefdesliedje ‘My love’, dat hij schreef voor zijn vrouw Linda. In de jaren ‘80 werkte McCartney samen met artiesten als Stevie Wonder en Michael Jackson, met wie hij ook grote hits scoorde. Weer later schreef hij samen met Elvis Costello het aanstekelijke ‘My brave face’.

Tijdens het concert komen vele nummers voorbij, van grote hits tot minder bekend werk. Taekema en Ouw spelen de muziek niet één-op-één na, maar voorzien hem van een eigen interpretatie. Het blijft niet bij muziek alleen: tussendoor vertelt Rob Taekema achtergronden en anekdotes over de muziek en het leven van McCartney. Het belooft dan ook een zeer gevarieerd programma te worden.

Muziek

Silly love songs

My Valentine

Medley

Foto's

Reviews

Boek Inside McCartney en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Inside McCartney, Tributeband, Muziektheater, Kleinkunst band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Rob

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Inside McCartney

Inside McCartney is een band uit Amsterdam. Inside McCartney speelt muziek in de genres Tributeband, Kleinkunst & Muziektheater. Inside McCartney heeft sinds de inschrijving op 06/04/2017 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Inside McCartney klinkt als: Paul McCartney, Wings. Het repertoire van Inside McCartney bestaat uit alleen covers.

Inside McCartney hanteert een richtprijs van €350 - €700 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.