I'm with stupid

  (1)
  • Band   /   Utrecht
  • #Reggae #Rock #Romantiek
  • Klinkt als Fed Freddy's drop, Sublime, The Black Seeds
  • 1 geverifieerde boeking

Indicatie €350 - €1600

Stuur een persoonlijk bericht naar I'm with stupid

Check beschikbaarheid
I'm with stupid, Reggae, Rock, Romantiek band

De Utrechtse reggaerock band I’m with Stupid is het afgelopen jaar uitgegroeid tot vaste waarde binnen de Nederlandse surf- en skatescene. De band, onder leiding van Kristian O., stond op festivals zoals Surfana, Psy-fi, Lalaland en Bevrijdingsfestival Utrecht. Daarnaast stonden ze in het voorprogramma van The Skatalites en The Toasters. I’m With Stupid staat bekend om hun kenmerkende, groovy mix van rock, reggae en dub muziek; nooit bang om te jammen op het podium. De basis is vertrouwde, zomerse reggae, maar bij I’m With Stupid gaat dat altijd samen met het experiment: verrassende wendingen in stijl en tekst, met nummers die je doen dansen en lyrics die je laten nadenken. Op 18 februari 2017 kwam de gloednieuwe EP uit: Everybody Is Strange. Een zomerse verzameling nieuwe nummers, en een ode aan alle buitenbeentjes en weirdos. Deze EP is een opmaat naar meer optredens, meer muziek, en meer I’m With Stupid. I’m with Stupid bestaat uit zes leden (zanger/gitarist Kristian O., bassist Mr. E, gitarist Lowilowilowi, drummer The Guido’s en saxofonisten/multi-instrumentalisten Ben en Barend).

“Vanaf de eerste noot is het duidelijk: I’m With Stupid is een professionele festivalband, die met zijn uptempo ska-muziek hele festivalweides met zich mee kan laten dansen, of lekker achterover liggend naar de pure reggaenummers laten luisteren. Dit kleurrijke gezelschap maakt er een feestje van op het podium, en op de dansvloer.” (- 3voor12)

Muziek

I'm with stupid

Shaboom

Ignorance

Reviews

Door op 18/05/2016

Een Ska/reggea/rock band zoals je ze het liefste ziet. Jonge, gedreven gasten die een heerlijke sound neerzetten met o.a. blazers, gitaren en drumstel.
Ze lieten mensen op het Vurige Tongen festival meteen dansen en de zon schijnen. Het profiel geeft de kwaliteit goed weer van de act!

Contact

I'm with stupid, Reggae, Rock, Romantiek band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Kristian

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over I'm with stupid

I'm with stupid is een band uit Utrecht. I'm with stupid speelt muziek in de genres Reggae, Rock & Romantiek. I'm with stupid heeft sinds de inschrijving op 12/11/2014 in totaal 1 geverifieerde boeking via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van I'm with stupid klinkt als: Fed Freddy's drop, Sublime, The Black Seeds. Het repertoire van I'm with stupid bestaat uit alleen eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: I'm with stupid krijgt 4.5 uit 5 sterren op basis van één review.

I'm with stupid hanteert een richtprijs van €350 - €1600 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.