Five Minute March

  • Band   /   Utrecht
  • #Rock #Pop #Hard Rock
  • Klinkt als Red Hot Chili Peppers, Foo Fighters, Intwine

Indicatie €200 - €300

Stuur een persoonlijk bericht naar Five Minute March

Check beschikbaarheid
Five Minute March, Rock, Pop, Hard Rock band

Five Minute March is een Utrechtse rockband die haar eerste EP in oktober 2018 voor een uitverkochte zaal heeft uitgebracht. De vier studenten zijn inmiddels een gevestigde formatie en heeft met nummers als ‘Pussy’ en ‘Shiggiboembap’ al vele venues platgespeeld. Stevige rock met een vleugje funk kenmerkt de unieke Five Minute March-sound die zorgt voor vuurwerk op elk podium. Met een energieke show waarin wordt meegezongen, gedanst en gesprongen weten de heren voor elk publiek een feestje te bouwen. De band heeft door het hele land in finales van Popprijzen gestaan, op grote festivals gespeeld en concerten gegeven. Deze doorgewinterde zwaargewichten zijn nu te beluisteren op Spotify!

Muziek

Pussy

Don't You Deny

Take Me Down

Reviews

Boek Five Minute March en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Five Minute March, Rock, Pop, Hard Rock band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Fiveminute

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Five Minute March

Five Minute March is een band uit Utrecht. Five Minute March speelt muziek in de genres Rock, Pop & Hard Rock. Five Minute March heeft sinds de inschrijving op 12/09/2018 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Five Minute March klinkt als: Red Hot Chili Peppers, Foo Fighters, Intwine. Het repertoire van Five Minute March bestaat uit alleen eigen werk.

Five Minute March hanteert een richtprijs van €200 - €300 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.