Field Day

  (7)
  • Band   /   Delft/Rotterdam
  • #Rock #Americana #Hard Rock
  • Klinkt als Mellencamp/Petty met hier en daar een zweem van Pink Floyd en Dire Straits.
  • 9 geverifieerde boekingen

Indicatie €200 - €500

Stuur een persoonlijk bericht naar Field Day

Check beschikbaarheid
Field Day, Rock, Americana, Hard Rock band

Wij zijn Field Day, een 4 mans rockformatie uit de regio Delft/Rotterdam die Amerikaanse Southern Rock laat versmelten met allerlei Europese muzikale invloeden. Die mix levert een spannend en energiek geluid op. Wij zijn 4 muzikanten die op allerlei manieren ons hele leven met muziek bezig zijn. Dat vertaalt zich in een volwassen, enegiek en doorleefd geluid. Field Day is eind 2013 opgericht en we hebben in korte tijd een ruim zelf gecomponeerd repertoire opgebouwd. Field Day bestaat uit toetsenist Luc Helmer, drummer Teus van Rinssum, zanger/gitarist Wim van der Sande en bassist Nico Vesseur.

Muziek

Wish you were here

demo Proud

Put me back together again

Reviews

Door op 13/10/2018

Super goeie gasten. Nemen het Optreden zeer serieus. Spelen heel natuurlijk en goed contact met het publiek. Super gaaf openings nummer en zeer goede eigen muziek ten gehore gebracht

Door op 30/05/2018

Wederom heeft Field Day weer een heerlijk optreden neergezet op de Parkdag in Oud-Beijerland! Een echte aanrader en wij als organisatie hopen dan ook dat Field Day volgend jaar weer van de partij is op de Parkdag in Oud-Beijerland.

Door op 28/04/2018

We hebben Field Day geboekt via Gigstarter en kunnen terecht vermelden dat dit een professionele band is die weet waar ze mee bezig zijn, goede muziek maken, hun optreden stond als een huis, ons publiek was duidelijk onder de indruk en ons feest was echt compleet met deze doorgewinterde muzikanten. Wij van Get Rhythm muzikantencentrum, boeken ze zeker nog een keer, een aanrader !!!!

Contact

Field Day, Rock, Americana, Hard Rock band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Wim

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Field Day

Field Day is een band uit Delft/Rotterdam. Field Day speelt muziek in de genres Rock, Americana & Hard Rock. Field Day heeft sinds de inschrijving op 20/07/2015 in totaal 9 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Field Day klinkt als: Mellencamp/Petty met hier en daar een zweem van Pink Floyd en Dire Straits.. Het repertoire van Field Day bestaat uit alleen eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Field Day krijgt 4.7 uit 5 sterren op basis van 7 reviews.

Field Day hanteert een richtprijs van €200 - €500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.