Field Day

  (4)
  • Band   /   Delft/Rotterdam
  • #Rock #Americana #Hard Rock
  • Klinkt als Mellencamp/Petty met hier en daar een zweem van Pink Floyd en Dire Straits.
  • 8 geverifieerde boekingen

Indicatie €200 - €500

Stuur een persoonlijk bericht naar Field Day

Check beschikbaarheid
Field Day, Rock, Americana, Hard Rock band

Wij zijn Field Day, een 4 mans rockformatie uit de regio Delft/Rotterdam die Amerikaanse Southern Rock laat versmelten met allerlei Europese muzikale invloeden. Die mix levert een spannend en energiek geluid op. Wij zijn 4 muzikanten die op allerlei manieren ons hele leven met muziek bezig zijn. Dat vertaalt zich in een volwassen, enegiek en doorleefd geluid. Field Day is eind 2013 opgericht en we hebben in korte tijd een ruim zelf gecomponeerd repertoire opgebouwd. Field Day bestaat uit toetsenist Luc Helmer, drummer Teus van Rinssum, zanger/gitarist Wim van der Sande en bassist Nico Vesseur.

Muziek

Wish you were here

demo Proud

Put me back together again

Reviews

Door op 28/10/2017

Wat een goede band is dit, aanrader eerste klas!

Door op 29/08/2017

Field Day, deze 4 mans pop/rock formatie is sinds een aantal jaar een vaste gast op de Parkdagen en dit jaar in 2017 op de Parkdag in Oud-Beijerland. De heren van Field Day hebben ook dit jaar onze gasten weer rijkelijk vermaakt met hun muziek en wij kijken zeker uit naar het volgende optreden van Field Day op de Parkdag in 2018. Namens de organisatie van stichting de Parkdagen hartelijk dank voor het optreden en tot volgend jaar!

Door op 20/08/2017

Het was een leuke avond, het contact met de mannen verliep zoals verwacht, enthousiaste muzikanten, die hun mannetje staan op het podium.

Contact

Field Day, Rock, Americana, Hard Rock band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Wim

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Field Day

Field Day is een band uit Delft/Rotterdam. Field Day speelt muziek in de genres Rock, Americana & Hard Rock. Field Day heeft sinds de inschrijving op 20/07/2015 in totaal 8 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Field Day klinkt als: Mellencamp/Petty met hier en daar een zweem van Pink Floyd en Dire Straits.. Het repertoire van Field Day bestaat uit alleen eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Field Day krijgt 4.8 uit 5 sterren op basis van 4 reviews.

Field Day hanteert een richtprijs van €200 - €500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.