Embrace

Indicatie €250 - €594

Stuur een persoonlijk bericht naar Embrace

Check beschikbaarheid
Embrace, Pop, Easy Listening, Akoestisch ensemble

Embrace bestaat uit Charlotte Oosterwegel (vocals) en Raymond van der Vechte (piano). Onze passie is het sfeervol muzikaal omlijsten van feestelijke (en soms minder feestelijke) gelegenheden. Goede, eerlijke muziek uitgevoerd door twee ervaren muzikanten.

Embrace speelt de mooist nummers van toen en nu in een akoestische setting. Van het subtiel opluisteren van een huwelijksceremonie tot een groovend optreden op een festival...laat u verrassen door de warme stem van Charlotte en de piano-arrangementen van Raymond.

We mochten al vele optredens verzorgen op de mooiste en verrassende locaties in Nederland. Graag denken wij ook met u mee over een sfeervolle muzikale omlijsting die perfect bij uw feest/gelegenheid past!

Muziek

Angel

To the water

Have a little faith

Reviews

Boek Embrace en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Embrace, Pop, Easy Listening, Akoestisch ensemble

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Raymond

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Embrace

Embrace is een ensemble uit Raalte. Embrace speelt muziek in de stijlen Pop, Easy Listening & Akoestisch. Embrace heeft sinds de inschrijving op 27/03/2018 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Embrace klinkt als: Adele Ed Sheeran Ilse deLange Venice. Het repertoire van Embrace bestaat uit alleen covers.

Embrace hanteert een richtprijs van €250 - €594 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.