Eddie Solomon

  (1)
  • Soloartiest   /   Apeldoorn
  • #Akoestisch #Rock #Singer-songwriter
  • Klinkt als Jeff Buckley, The Doors, Balanescu Quartet, Frank Boeijen, Nick Cave,Lou Reed
  • 2 geverifieerde boekingen

Indicatie €50 - €200

Stuur een persoonlijk bericht naar Eddie Solomon

Check beschikbaarheid
Eddie Solomon, Akoestisch, Rock, Singer-songwriter soloartist

Eddie Solomon komt uit een muzikaal en artistiek nest. Hij werd klassiek geschoold, maar zodra hij op zijn zestiende een aanstelling kreeg om een symfonie-orkest in te gaan, wilde hij meer ontdekken en zich vrij bewegen door het muzikale landschap, ongeketend. Zo leerde hij bijvoorbeeld de blues, de rock, jazz, avantgardistische en improvisatiemuziek kennen. Zijn luister- en ontdekkingsdrang is niet te temperen. In zijn composities wil hij vernieuwend zijn en zichzelf telkens weer opnieuw ontdekken zonder zichzelf te herhalen.
Eddie Solomon zingt voornamelijk Nederlandstalig en is beïnvloed door de muziek van o.a. Scott Walker, Jeff Buckley, Nick Cave en The Doors.
De mensen die luisteren naar Eddie Solomon worden vaak gegrepen door het verrassende vioolspel. Een concert is een intense beleving. Het is dynamisch en zijn muziek blijft telkens boeien door een gevarieerde structuur en melodische opbouw. Verder tovert Eddie Solomon een gehele one-man show tevoorschijn met zijn loopstation.

Muziek

Down There

Last Drop

That Daughter Of Mine

Reviews

Door op 31/10/2021

Goed contact gehad voor het optreden. Eddie kwam keurig op afgesproken tijd. Prijs kwaliteitsverhouding is netjes. Eddie is een vriendelijk persoon.

Contact

Eddie Solomon, Akoestisch, Rock, Singer-songwriter soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Edward Looringh van Beeck

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Eddie Solomon

Eddie Solomon is een solo-artiest uit Apeldoorn. Eddie Solomon maakt vooral muziek in de genres Akoestisch, Rock & Singer-songwriter. Eddie Solomon heeft sinds de inschrijving op 11/11/2019 in totaal 2 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Eddie Solomon klinkt als: Jeff Buckley, The Doors, Balanescu Quartet, Frank Boeijen, Nick Cave,Lou Reed. Het repertoire van Eddie Solomon bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Eddie Solomon krijgt 4.5 uit 5 sterren op basis van één review.

Eddie Solomon hanteert een richtprijs van €50 - €200 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.