Hot Leggs Tina Turner Tribute

Indicatie €1345 - €2899

Stuur een persoonlijk bericht naar Hot Leggs Tina Turner Tribute

Check beschikbaarheid
Hot Leggs Tina Turner Tribute, Tributeband, Rock, Coverband soloartist

De verbluffende overeenkomsten tussen de leadzangeres en Tina Turner qua levenservaring, stem en uitstraling zorgen ervoor dat er een wervelende show kan worden neergezet door deze Tina Turner Tribute band. Geniet van een niet te evenaren show van Hot Leggs, Your Wildest Dreams...

Hot Leggs DE Nederlandse Tina Turner Tributeband wordt in vele kritische en toonaangevende recensies in het buitenland (Hongarije / Frankrijk / België etc.) beschreven als de beste Tina Turner Tributeband! De bezetting is drums, basgitaar, toetsen, gitaar, saxofoon en 3 backing vocals. Muzikanten die allen hun sporen hebben verdiend in binnen- en buitenland en gespeeld hebben met artiesten als bijvoorbeeld Trijntje Oosterhuis en Edsilia Rombley. De show wordt visueel ondersteund door 2 professionele dancers.

Allen doorgewinterde musici die hun mannetje verstaan op muzikaal vlak en op entertainment gebied. Stilstaan is geen optie meer bij deze wervelende show, dansen en bewegen zal vanzelf gaan.

Al met al is de Tina Turner Tribute dus te boeken op verschillende manieren:
*) DE Nederlandse Tina Turner Tributeband met een 90 minuten durende non stop show inc. 2 danseressen.
*) Als Tina Turner Tribute look-a-like solo met een spetterende tapeact van 1x30 minuten, met 2 danseressen.
*) Avondvullend met band zoals hierboven omschreven. U krijgt dan 2 sets funk, soul, rock en dance classics en als afsluiter een spetterende Tina show van circa 1x60 minuten.

Muziek

Disco Inferno

Proud Mary (Live)

Private Dancer (live)

Reviews

Boek Hot Leggs Tina Turner Tribute en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Hot Leggs Tina Turner Tribute, Tributeband, Rock, Coverband soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Hildegard

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Hot Leggs Tina Turner Tribute

Hot Leggs Tina Turner Tribute is een solo-artiest uit Almere. Hot Leggs Tina Turner Tribute maakt vooral muziek in de genres Tributeband, Rock & Coverband. Hot Leggs Tina Turner Tribute heeft sinds de inschrijving op 14/02/2018 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Hot Leggs Tina Turner Tribute klinkt als: Tina Turner. Het repertoire van Hot Leggs Tina Turner Tribute bestaat uit alleen covers.

Hot Leggs Tina Turner Tribute hanteert een richtprijs van €1345 - €2899 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.