Dean

Indicatie €750 - €1250

Stuur een persoonlijk bericht naar Dean

Check beschikbaarheid
Dean, Coverband, Rock, Entertainment band

DEAN vernoemt naar de jongste telg van de een van de gitaristen is een zeker geen doorsnee coverband. Bij elkaar gekomen door de liefde voor bands als Franz Ferdinand, Editors, Jet en QOTSQ en met het doel deze nummers met hetzelfde dan wel niet meer enthousiasme op het podium ten gehore te brengen. Winnaars van het prestigieuze Battle of the coverbands in Vlaardingen en zelfs als optreden over de grens mogen verzorgen in respectievelijk Ierland en Wales. Menig Ierse pub uit elkaar laten klappen en bij vele bruiloften het bruidspaar op de schouders van het dolenthousiaste publiek naar buiten laten marcheren op weg naar hun huwelijksreis. We houden van het spelen en dat zie je terug in onze performance, alle grote Lowlands hits en Werchter meezingers van de afgelopen jaren en actueler komen voorbij. Ben je op zoek naar de 24 uurs tent beleving van Lowlands of dampende en meesp(Z)ring Ierse pub ervaring, zit je bij ons aan het goede adres.

Reviews

Boek Dean en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Dean, Coverband, Rock, Entertainment band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - ilja

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Dean

Dean is een band uit Rotterdam. Dean speelt muziek in de genres Rock, Entertainment & Coverband. Dean heeft sinds de inschrijving op 13/07/2015 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Dean klinkt als: Kings of Leon, Editors, Franz Ferdinand, the Kooks, Stereophonics. Het repertoire van Dean bestaat uit alleen covers.

Dean hanteert een richtprijs van €750 - €1250 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.