De Meezingbende

  (1)
  • Band   /   Amsterdam
  • #Levenslied #Kleinkunst #Pop
  • Klinkt als André Hazes, Doe Maar, De Dijk, Willy Alberti, Louis Davids, Ja Zuster Nee Zuster, Guus Meeuwis, Abel, Boudewijn de Groot, Teach-In, Raymond van het Groenewoud
  • 1 geverifieerde boeking

Indicatie €600 - €900

Stuur een persoonlijk bericht naar De Meezingbende

Check beschikbaarheid
De Meezingbende, Levenslied, Kleinkunst, Pop band

Trio De Meezingbende zet een stevige sound neer. Intiem acoustisch of podiumact. Piano, contrabas en gitaar. De bandleden zingen alledrie en weten het publiek op de vleugels van het lied tot grote hoogte mee te voeren. We nemen liedboeken mee. Daar kan uit gezongen worden en het publiek kan nummers verzoeken. In het liedboek staan ruim 200 Nederlandse liedteksten van begin 1900 tot nu. Het trio speelt voor een publiek van 20 tot meer dan 100 mensen. En levert maatwerk. Zingen bindt mensen samen. Met een liedboek in de hand. Tranen en ironie. Liedjes met een knipoog en een flinke korrel zout. In het lied vind je het volle leven.

Muziek

De Meezingbende in de Noord...

De Meezingbende huiskamerco...

De Meezingbende in verzorgi...

Reviews

Door op 06/06/2017

De Meezingbende gaf een geweldig optreden op mijn tuinfeest, vol Nederlandse meezingers: van Hazes, Marco Borsato tot aan Shaffy. Ze nemen de boeken mee met alle songteksten zodat iedereen kan meezingen, het zorgt voor een erg leuke sfeer. Een aanrader voor elke liefhebber van Nederlandse muziek, alle gasten van jong en oud vonden het prachtig.

Contact

De Meezingbende, Levenslied, Kleinkunst, Pop band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Chris

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over De Meezingbende

De Meezingbende is een band uit Amsterdam. De Meezingbende speelt muziek in de genres Levenslied, Kleinkunst & Pop. De Meezingbende heeft sinds de inschrijving op 16/02/2017 in totaal 1 geverifieerde boeking via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van De Meezingbende klinkt als: André Hazes, Doe Maar, De Dijk, Willy Alberti, Louis Davids, Ja Zuster Nee Zuster, Guus Meeuwis, Abel, Boudewijn de Groot, Teach-In, Raymond van het Groenewoud . Het repertoire van De Meezingbende bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: De Meezingbende krijgt 5.0 uit 5 sterren op basis van één review.

De Meezingbende hanteert een richtprijs van €600 - €900 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.