Dark Rosie

  • Ensemble   /   Noord-Holland
  • #Kleinkunst #Chanson #Akoestisch
  • Klinkt als Piazzolla & Piaf, mengelblues van muzette & theatrale liedjes
  • 1 geverifieerde boeking

Indicatie €300 - €600

Stuur een persoonlijk bericht naar Dark Rosie

Check beschikbaarheid
Dark Rosie, Kleinkunst, Chanson, Akoestisch ensemble

Dark Rosie bestaat uit vier avontuurlijke muzikanten die plezier hebben in het bedenken van (vooral) Nederlandse liedjes. Miranda zingt ze en bespeelt de accordeon en de melodica. Michel speelt gitaar, Vincent plukt contrabas en Mark vindt alles leuk waar snaren op zitten: gitaar, mandoline, Ierse bouzouki, steelguitar.

We nemen je mee in een stroom verkwikkende luisterliedjes. Die van Miranda noemen we wel Nederchansons, omdat ze theatraal zijn en de zielenroerselen verraden van een gepassioneerd mens. Vincents liedjes zijn vaak direct en beschouwend. Hij kijkt om zich heen en schrijft over de dingen die hem verwonderen. Thuis, op vakantie of waar dan ook.

Zo bezingen we het leven in warme klanken. Over de liefde gaat het natuurlijk, over verlies en troost, maar net zo makkelijk spelen we een ode aan onze katten.

Muzikaal zijn we kieskeurig maar niet eenkennig. De ene keer hoor je een klassieke opmaat, dan weer een Cubaanse cadans of een beet van de blues. Edith Piaf komt voorbij. Astor Piazzolla, de man van de Argentijnse tango, geeft een knipoog. Tijdens concerten van Dark Rosie schuiven muziekliefhebbers naar het puntje van hun stoel.

Muziek

Troost

Naar huis

De rivier en de zee

Reviews

Boek Dark Rosie en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Dark Rosie, Kleinkunst, Chanson, Akoestisch ensemble

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Mark

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Dark Rosie

Dark Rosie is een ensemble uit Noord-Holland. Dark Rosie speelt muziek in de stijlen Kleinkunst, Chanson & Akoestisch. Dark Rosie heeft sinds de inschrijving op 03/03/2019 in totaal 1 geverifieerde boeking via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Dark Rosie klinkt als: Piazzolla & Piaf, mengelblues van muzette & theatrale liedjes. Het repertoire van Dark Rosie bestaat uit alleen eigen werk.

Dark Rosie hanteert een richtprijs van €300 - €600 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.