Cleanhead & Barefoot

  • Ensemble   /   Breda
  • #Americana #Blues
  • Klinkt als Blues, Cajun, Sixties, Texmex en Zydeco

Indicatie €300 - €448

Stuur een persoonlijk bericht naar Cleanhead & Barefoot

Check beschikbaarheid
Cleanhead & Barefoot, Americana, Blues ensemble

Cleanhead & Barefoot brengen een aanstekelijke en akoestische mix van muziekstijlen uit Amerika. Het repertoire varieert van Blues uit de 'Windy City' Chicago tot Cajun & TexMex van de zuidelijke staten Louisiana en Texas. Dit duo gaat tijdens hun muzikale reis bovendien regelmatig door tijdzones. Hierbij bewerken de muzikanten blues-songs van Robert Johnson ( 30’er jaren ) , Zydeco-repertoire van Clifton Chenier en geven ze diverse zestiger jaren hits een Cajun-sfeer.

Cleanhead & Barefoot hebben – met de aansprekende combinatie van twee stemmen, gitaar en akkordeon – reeds een indrukwekkende staat van dienst. Optredens werden verzorgd van Amsterdam tot Barcelona, tijdens festivals, kroegentochten en privé-feesten. Hierbij kreeg accordeonist-zanger Michael Breukers zijn bijnaam 'Barefoot' toen bleek dat hij - bij dreigende oververhitting - het liefst zijn schoenen uittrekt en blootsvoets verder speelt. Samen met gitarist-zanger Cleanhead John staat hij garant voor een afwisselend en swingend optreden.

Muziek

Una Rosa Para Mi Chica

My Creole Belle

Country Boy In New Orleans

Reviews

Boek Cleanhead & Barefoot en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Cleanhead & Barefoot, Americana, Blues ensemble

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - John

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Cleanhead & Barefoot

Cleanhead & Barefoot is een ensemble uit Breda. Cleanhead & Barefoot speelt muziek in de stijlen Americana & Blues. Cleanhead & Barefoot heeft sinds de inschrijving op 09/09/2019 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Cleanhead & Barefoot klinkt als: Blues, Cajun, Sixties, Texmex en Zydeco. Het repertoire van Cleanhead & Barefoot bestaat uit alleen covers.

Cleanhead & Barefoot hanteert een richtprijs van €300 - €448 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.