Cheyenne Toney

  (3)
  • Band   /   Amsterdam
  • #Tributeband #Nederpop #Soul
  • Klinkt als Marco borsato, Adele, alicia keys, jayh, nielson, mary j blidge, etta james
  • 3 geverifieerde boekingen

Indicatie €750 - €2200

Stuur een persoonlijk bericht naar Cheyenne Toney

Check beschikbaarheid
Cheyenne Toney, Tributeband, Nederpop, Soul band

Aantal jaren geleden heb ik meedaan met The Voice of Holland. Daarnaast heb ik in veel cover bandjes gespeeld door heel Nederland, zelf Amerika, Armenië, Duitsland en Zweden. Vorig jaar mocht ik mee touren met Marco Borsato in het Ziggo dome. Met Sister Sledge heb ik ook nog mogen reizen en performen. Nu ben ik bezig met entertainen, teksten schrijven die mensen raken en natuurlijk gewoon zingen want dat is mijn passie! Samen met mijn band hou ik ervan om mijn stempel achter te laten omdat wij een unieke sound hebben.

Muziek

Jij hebt me

Cheyenne Toney- Passie

Johnny- Cheyenne Toney

Reviews

Door op 12/05/2017

Cheyenne is een ras entertainer, echt je zult een top avond met haar hebben. Haar teksten zijn orgineel, vaak humoristisch, en ook vol beleving. En dan die stem.. daar zit zoveel gevoel in. Cheyenne is jong en nu al een zeer complete zangeres, artiest en componiste.

Door op 09/05/2017

De afspraken met Cheyenne worden altijd perfect nagekomen. Haar show is een mix tussen oude soul standards, nieuwe stukken en eigen werk, waarbij ze rapt, haar soul stem de vrije loop laat. En niet te vergeten danst. Cheyenne zingt met haar hele lichaam. Het plezier straalt ervan af. Dat is haar opdracht steeds weer: goed zingen, 'grooven' met de band, én het publiek entertainen!

Door op 08/05/2017

Cheyenne heeft zaterdag ingevallen, zonder repetitie, voor de zangeres van de band Easy Groove. Zij was op tijd aanwezig en goed voorbereid. Daar zij inviel toonde zij veel flexibiliteit in het repertoire. Zij heeft onbekende nummers ingestudeerd en kwam met speelbare nummers die zij heeft gezongen en wij konden begeleiden. Cheyenne heeft enthousiast gezongen, het publiek heeft genoten hoorden wij achteraf.

Contact

Cheyenne Toney, Tributeband, Nederpop, Soul band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Cheyenne

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Cheyenne Toney

Cheyenne Toney is een band uit Amsterdam . Cheyenne Toney speelt muziek in de genres Tributeband, Nederpop & Soul. Cheyenne Toney heeft sinds de inschrijving op 27/03/2017 in totaal 3 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Cheyenne Toney klinkt als: Marco borsato, Adele, alicia keys, jayh, nielson, mary j blidge, etta james. Het repertoire van Cheyenne Toney bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Cheyenne Toney krijgt 4.8 uit 5 sterren op basis van 3 reviews.

Cheyenne Toney hanteert een richtprijs van €750 - €2200 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.