Captain Morgan Express

  • Band   /   UTRECHT
  • #Blues
  • Klinkt als Fab.Thunderbirds; Red Devils; Livin Blues

Indicatie €400 - €1200

Stuur een persoonlijk bericht naar Captain Morgan Express

Check beschikbaarheid
Captain Morgan Express, Blues band

Captain Morgan Express staat garant voor een strakke set energieke blues. De Utrechtse bluesband mengt zompige moerasklanken uit New Orleans met stadse geluiden uit Chicago en delta blues uit het diepe zuiden. Swingende shuffles worden afgewisseld met opzwepende jungle beats en hypnotiserende voodoo vibes. Captain Morgan Express is een graag geziene gast op vele blues routes en –festivals.

The hardest hip shakers

Live kenmerkt Captain Morgan Express zich door een intense performance, meerstemmige zang en explosieve gitaar en bluesharp duels. Onbegrensde dynamiek, broeierig samenspel en improvisaties op het scherpst van de snede zijn de sleutelwoorden. Blues Magazine: ‘Captain Morgan Express is een voortreffelijke live band en ze doen hun naam als the hardest hip shakers volledig eer aan.’ Zelfs bij de unplugged gigs gaat het publiek uit zijn stekker.

Blues Top 100

Het album Fistful of Dirt wordt door fans en pers enthousiast ontvangen. Blueszine: ‘Uitstekend uitgevoerde en opwindende nummers. Grote klasse.’ Blues Magazine: ‘Wat een energie, wat een feest, wat een band!’ Music Maker: ‘Het plezier en de energie spat er van af.’ Het nummer Hip Shake scoort een derde plaats in de Dutch Blues Alert Top 100 allertijden.

Muziek

Call my job

Wait on time

Hipshake

Reviews

Boek Captain Morgan Express en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Captain Morgan Express, Blues band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Philip

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Captain Morgan Express

Captain Morgan Express is een band uit UTRECHT. Captain Morgan Express speelt muziek in de genres Blues. Captain Morgan Express heeft sinds de inschrijving op 05/06/2018 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Captain Morgan Express klinkt als: Fab.Thunderbirds; Red Devils; Livin Blues. Het repertoire van Captain Morgan Express bestaat uit alleen covers.

Captain Morgan Express hanteert een richtprijs van €400 - €1200 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.