BB Queenies

  • Band   /   Den Haag
  • #Blues #Entertainment #Swing
  • Klinkt als Blues op pumps! geïnspireerd door the Uppity Blueswomen spelen we naast eigen werk ook covers met een jazzy twist
  • 1 geverifieerde boeking

Indicatie €350 - €950

Stuur een persoonlijk bericht naar BB Queenies

Check beschikbaarheid
BB Queenies, Blues, Entertainment, Swing band

Blues met een vrouwelijke touch

Een band met een eigen geluid en een vette knipoog. Blues met humor en passie, blues op pumps, muziek en muzikantes met een ‘bite’.

Wij zorgen voor een dansbaar en vermakelijk optreden met een eigen invulling. Ook de bezetting verraadt onze ‘eigenwijsheid’: naast leading lady Marijke Moritz zorgen Ellen Bakker (zowel contrabas als tenorsax), Geerlande Homburg (altsax en kleine percussie), Karin de Bye (cajon en kleine percussie), Judith Alkema (basgitaar, zang, mondharmonica, accordeon en diverse andere instrumenten) en Monica Verschoor (toetsen en zang) voor een origineel en swingend optreden. Een aantal nummers is door Monica geschreven.

Wij treden op tijdens zonnige festivals, op zonnige zomerdagen en regenachtige namiddagen Ook spelen wij in luidruchtige kroegen, zanderige strandtenten en op warme terrassen, tijdens kleurrijke straat- en buurtfeesten, formele en informele borrels, ludieke personeelsfeesten, Konings- en Vrouwendagen en nog veel meer gelegenheden.

Muziek

I want my money back

Blues is in the house

Men are from Venus

Reviews

Boek BB Queenies en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

BB Queenies, Blues, Entertainment, Swing band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Judith

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over BB Queenies

BB Queenies is een band uit Den Haag. BB Queenies speelt muziek in de genres Blues, Swing & Entertainment. BB Queenies heeft sinds de inschrijving op 02/01/2016 in totaal 1 geverifieerde boeking via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van BB Queenies klinkt als: Blues op pumps! geïnspireerd door the Uppity Blueswomen spelen we naast eigen werk ook covers met een jazzy twist. Het repertoire van BB Queenies bestaat uit covers en eigen werk.

BB Queenies hanteert een richtprijs van €350 - €950 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.