Barnyard Tea

  (4)
  • Band   /   Amsterdam
  • #Bluegrass #Country #Gospel
  • Klinkt als Bill Monroe, Flatt & Scruggs, Hackensaw Boys, Old Crow Medicine Show, Mumford and Sons
  • 13 geverifieerde boekingen

Indicatie €600 - €1000

Stuur een persoonlijk bericht naar Barnyard Tea

Check beschikbaarheid
Barnyard Tea, Bluegrass, Country, Gospel band

Barnyard Tea maakt dansbare, rauwe bluegrass. Met stijl, klasse en een vleugje rock & roll hebben ze een geheel eigen benadering van Amerikaanse traditionals. De drie blonde mannen arrangeren hun repertoire rondom solide samenzang en authentieke instrumenten zoals mandoline, Dobro, banjo, gitaar en contrabas.

Edin Najetovic, Frank de Boer en Joost Abbel zijn bevriend sinds hun schooltijd en maken samen muziek sinds die tijd. Ze richtten Barnyard Tea op in 2012 vanuit hun gedeelde passie voor bluegrass en roots muziek. Al snel werd de band een succes op de straten en in de kleine podia van hun thuisstad Amsterdam. De rest van het land en Europa lonkten. Sinds de zomer van 2012 gaven ze meer dan 150 shows in Nederland, Duitsland, Zwitserland en Italië.

Muziek

Rocky Top

Somebody Touched Me

Jingle Bells

Foto's

Reviews

Door op 06/08/2019

Uitstekend optreden, vlotte sociale mannen die een geweldige ambiance hebben verzorgd op onze bruiloft!

Door op 17/09/2018

Wat een leuke en vrolijke gasten zijn dit. Het paste perfect in de ambiance van ons foodtruckfestival. Samen met Gijs (Onwijs Gijs) werden er regelmatig jam sessies gehouden. Perfect de sfeer neergezet.
Bezoekers waren super tevreden (en dan zijn wij dat ook natuurlijk).

Absoluut een aanrader voor dit genre!!

Door op 02/10/2016

Wij hebben Barnyard Tea al google-end gevonden op internet om de muziek te verzorgen op een feest met een Americana thema, waar de BBQ verzorgd werd door de wereld kampioenen van Smokey Goodness - een fantasische combinatie - we hebben een filmpje geplaatst op de Facebook site van barnyard Tea - Thx barnyard - Marie Therese & Roel

Contact

Barnyard Tea, Bluegrass, Country, Gospel band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Joost

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Barnyard Tea

Barnyard Tea is een band uit Amsterdam. Barnyard Tea speelt muziek in de genres Bluegrass, Country & Gospel. Barnyard Tea heeft sinds de inschrijving op 01/11/2015 in totaal 13 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Barnyard Tea klinkt als: Bill Monroe, Flatt & Scruggs, Hackensaw Boys, Old Crow Medicine Show, Mumford and Sons. Het repertoire van Barnyard Tea bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Barnyard Tea krijgt 4.9 uit 5 sterren op basis van 4 reviews.

Barnyard Tea hanteert een richtprijs van €600 - €1000 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.