ANIQUE

  (18)
  • Soloartiest   /   Meppel
  • #Pop #Singer-songwriter
  • Klinkt als Eigen werk en covers van o.a. Amy Winehouse, Calum Scott, The Script, Adele en Olivia Rodrigo
  • 25 geverifieerde boekingen

Indicatie €325 - €1149

Stuur een persoonlijk bericht naar ANIQUE

Check beschikbaarheid
ANIQUE, Pop, Singer-songwriter soloartist

*** Muziek maken en mensen raken ***

Hallo, ik ben ANIQUE, 18 jaar en ik houd ontzettend veel van muziek maken, schrijven en produceren. Al vanaf mijn 7e speel ik viool. Sinds enkele jaren speel ik ook piano, gitaar en begeleid ik mezelf als ik zing. Inmiddels heb ik al meer dan 50 eigen songs geschreven, onder andere in Stockholm en Brighton (UK).

In 2021 ben ik via Instagram opgemerkt door Ilse DeLange en inmiddels ben ik getekend op haar platenlabel Spark Records voor het uitbrengen van songs en bij Firefly/Universal Music Publishing voor het schrijven van songs. In 2022 bracht ik mijn debuutsingle 'There With You' (meer dan 300.000 streams op Spotify) uit die ik bij verschillende grote radiostations waaronder Radio 2, Radio 3 en Q-Music, én live op TV bij RENZE op RTL 4 mocht promoten. Ook heb ik al op meerdere grote (theater)podia opgetreden, zoals Oosterpoort (Groningen), Orpheus (Apeldoorn), Kunstlinie (Almere), Ogterop (Meppel), Simplon (Groningen), Luxor (Arnhem), Hedon (Zwolle), Poppodium 34 (Borger) en op festivals zoals Smaakmakersfestival (de Wijk),, Tuckerville (Enschede) en Shakefestival (Diever). Ik speel ook heel graag in kleinere settings zoals op bruiloften, huiskamerconcerten of in een (theater)restaurant. Begin 2023 ben ik samen met 2 andere muzikanten genomineerd voor Beste Talent 2022 tijdens Popgala Noord, onderdeel van Eurosonic Noorderslag. In 2024 verzorgde ik 3 x de support act bij Hannah Mae in uitverkochte zalen.

Inmiddels werk ik hard aan het schrijven, componeren, zingen en produceren van mijn eigen nieuwe muziek. In 2024 heb ik mijn VWO diploma behaald. Voor mijn eindexamenvak Muziek maakte ik een eigen EP met 7 nummers. Deze nummers heb ik volledig zelf geschreven, ingezongen, de muziek ingespeeld en geproduceerd. Deze opdracht heb ik met een 10 afgerond. Aansluitend aan mijn VWO ga ik in 2024 naar Codarts International University of Arts in Rotterdam om Songwriting te studeren. Mijn EP was voor deze opleiding tevens onderdeel van mijn auditie.

Ik vind het vooral heel erg mooi om passend bij de gelegenheid mensen te raken met de zelfgeschreven liedjes of covers.In overleg kunnen we samen de setlist bepalen.Uiteindelijk moet de muziek passen bij de gelegenheid, dus is een setlist maatwerk.

Muziek

Unfinished Business - NERIAH

I miss you, I'm sorry - Gra...

Devil Doesn't Bargain - Ale...

Foto's

Reviews

Door op 16/06/2024

Heel prettig contact, vlotte heldere communicatie waardoor op korte termijn afspraak gemaakt kon worden voor een optreden op besloten feest.

ANIQUE is niet alleen een toptalent met een DIJK VAN EEN STEM, zij beheerst ook de vaardigheid om de sfeer goed aan te voelen en is heel vriendelijk in de omgang!
Zij was de kers op de taart op ons feest !!
Aanrader !!

Door op 03/06/2024

Wij hebben Anique voor een tweede keer uitgenodigd voor een intieme set in onze Friese platenzaak Artistic Recordstore ter ere van Record Store Day 2024. Voor ons is dit de feestelijkste dag van het jaar en Anique heeft hier met haar unieke stem, haar prachtige (zelfgeschreven) nummers en haar aanstekelijke vrolijke energie zeker een waardevolle bijdrage aan geleverd. Opnieuw hebben we in de weken die volgden van meerdere klanten teruggekoppeld gekregen dat ze diep onder de indruk waren van Anique haar zangtalenten. Iets waar wij het zeker mee eens zijn. Deze meid gaat de grote podia straks bestormen...let maar op!

Door op 28/04/2024

Wij zijn prima te bespreken hoe Anique het heeft geregeld m.b.t. tot overleg en verdere afspraken.
Haar optreden vonden wij zeer geslaagd en van een hoog niveau.
Top

Optredens van ANIQUE

Meer optredens

Contact

ANIQUE, Pop, Singer-songwriter soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Anique

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over ANIQUE

ANIQUE is een solo-artiest uit Meppel. ANIQUE maakt vooral muziek in de genres Pop & Singer-songwriter. ANIQUE heeft sinds de inschrijving op 30/12/2022 in totaal 25 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van ANIQUE klinkt als: Eigen werk en covers van o.a. Amy Winehouse, Calum Scott, The Script, Adele en Olivia Rodrigo. Het repertoire van ANIQUE bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: ANIQUE krijgt 4.8 uit 5 sterren op basis van 18 reviews.

ANIQUE hanteert een richtprijs van €325 - €1149 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.