ANIQUE

  (15)
  • Soloartiest   /   Meppel
  • #Pop #Singer-songwriter
  • Klinkt als Eigen werk en covers van o.a. Amy Winehouse, Calum Scott, The Script, Adele en Olivia Rodrigo
  • 19 geverifieerde boekingen

Indicatie €295 - €749

Stuur een persoonlijk bericht naar ANIQUE

Check beschikbaarheid
ANIQUE, Pop, Singer-songwriter soloartist

*** Muziek om mensen te raken ***

Hallo, ik ben ANIQUE, 17 jaar en ik houd ontzettend veel van muziek maken, schrijven en produceren. Al vanaf mijn 7e speel ik viool. Sinds enkele jaren speel ik ook piano en gitaar en begeleid ik mezelf als ik zing. Inmiddels heb ik al heel wat eigen songs geschreven, onder andere in Stockholm.

In 2021 ben ik via Instagram opgemerkt door Ilse DeLange en inmiddels ben ik getekend op haar platenlabel Spark Records voor het uitbrengen van songs en bij Firefly/Universal Music Publishing voor het schrijven van songs. In 2022 bracht ik mijn debuutsingle 'There With You' (meer dan 300.000 streams op Spotify) uit die ik bij verschillende grote radiostations waaronder Radio 2, Radio 3 en Q-Music, én live op TV bij RENZE op RTL 4 mocht promoten. Ook heb ik al op meerdere grote (theater)podia opgetreden, zoals Oosterpoort (Groningen), Orpheus (Apeldoorn), Kunstlinie (Almere), Ogterop (Meppel), Poppodium 34 (Borger) en op festivals zoals Smaakmakersfestival (de Wijk) en Tuckerville (Enschede). Ik speel ook heel graag in kleinere settings zoals op bruiloften, huiskamerconcerten of in een (theater)restaurant. Begin 2023 ben ik genomineerd voor Beste Talent 2022 tijdens Popgala Noord, onderdeel van Eurosonic Noorderslag.

Inmiddels werk ik hard aan het schrijven, componeren, zingen en produceren van mijn eigen nieuwe muziek. De focus ligt in 2023-2024 ook op het afronden van mijn VWO eindexamen waarbij het volledig produceren van mijn eigen EP met 6 nummers een onderdeel is van mijn Profielwerkstuk. Mijn droom is om aansluitend aan mijn VWO in 2024 naar Codarts International University of Arts, in Rotterdam te gaan om Songwriting te studeren.

Ik vind het vooral heel erg mooi om passend bij de gelegenheid mensen te raken met de zelfgeschreven liedjes of covers die ik zing. In overleg kunnen we samen de setlist bepalen.

Muziek

Unfinished Business - NERIAH

I miss you, I'm sorry - Gra...

Devil Doesn't Bargain - Ale...

Foto's

Reviews

Door op 17/10/2023

Erg plezierig contact met Anique en haar management. Afspraken keurig nagekomen en show was zeer goed, act is weer een stukje gegroeid. Wordt zeker nogmaals geborkt.

Door op 03/10/2023

Alles ging perfekt. ANIQUE heeft met veel enthousiasme diverse nummers laten horen, met haar mooie stemgeluid . Een aanwinst op je feest (je)
Ze is jong en zal vast een leuke carrière kunnen bereiken in de muziek
Wij wensen het haar toe !

Door op 29/09/2023

Anique is heel open en benaderbaar om het optreden zo goed mogelijk neer te zetten voor zowel haarzelf en haar muziek als voor het publiek dat het gaat beleven.
Haar stem is zo prachtig dat het direct raakt. Ik ben fan!

Optredens van ANIQUE

Meer optredens

Contact

ANIQUE, Pop, Singer-songwriter soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Anique

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over ANIQUE

ANIQUE is een solo-artiest uit Meppel. ANIQUE maakt vooral muziek in de genres Pop & Singer-songwriter. ANIQUE heeft sinds de inschrijving op 30/12/2022 in totaal 19 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van ANIQUE klinkt als: Eigen werk en covers van o.a. Amy Winehouse, Calum Scott, The Script, Adele en Olivia Rodrigo. Het repertoire van ANIQUE bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: ANIQUE krijgt 4.9 uit 5 sterren op basis van 15 reviews.

ANIQUE hanteert een richtprijs van €295 - €749 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.