Etan Huijs

  (3)
  • Soloartiest   /   Venray
  • #Singer-songwriter #Folk #Pop
  • Klinkt als R.E.M., The Beatles, Neil Young
  • 6 geverifieerde boekingen

Indicatie €250 - €600

Stuur een persoonlijk bericht naar Etan Huijs

Check beschikbaarheid
Etan Huijs, Singer-songwriter, Folk, Pop soloartist

Mijn naam is Etan Huijs.
Ik ben te boeken als singer-songwriter met voornamelijk eigen werk, maar ook als troubadour die liedjes speelt uit de Top 2000. Honderden liedjes in het repertoire. Denk aan: The Beatles, Oasis, Counting Crows, CCR, Billie Joel, John Denver, Bill Withers, Ed Sheeran, R.E.M., Van Morrisson. Herkenbare evergreens. Meer dan 200 covers in repertoire. Speciale verzoeknummers mogelijk.

Muziek

Blue Moon

The River's Flow (Edit)

Little Bird

Foto's

Reviews

Door op 08/09/2019

Het contact verliep relaxed van twee kanten :) Voor ons feestje, wat zich in onze tuin afspeelde, hadden we nog even contact over de speciale wensen en muziekkeuze. We gaven aan dat het belangrijkste voor ons was dat de mensen het naar hun zin hadden, dus dat daar de muziekkeuze over het algemeen lag. Dit verliep hartstikke goed! Zonder onze voorkeur niet helemaal uit het oog (of in dit geval, oor...) te verliezen, speelde Etan zonder problemen verzoekjes uit de verschillende genres en maakte zo ook mede, van ons 25 jarig huwelijksfeest, een echt mooie herinnering! En wij denken dat hij er ook van heeft genoten! ;) Hij kwam samen met een maat, Peter...waar hij normaal niet mee samen speelt en deze kwam nou mee als chauffeur, maar ook hij zong af en toe lekker mee en deelde zo mee in onze feestvreugde! Kortom een aanbeveling van onze kant! Etan, nogmaals heel erg hartelijk bedankt !!!

Door op 16/08/2019

Duidelijke afspraken en goed contact. Optreden zelf was zeer geslaagd en goede participatie met het publiek!

Door op 22/06/2019

Wat was het een leuk feestje! Met super muziek!! Dank je wel Etan voor de flexibiliteit en dat je een paar dagen van te voren nog een ieder in wil studeren vonden de kinderen helemaal super!! Nogmaals bedankt en ik zou je zeker aanraden. (Heb ik trouwens alweer gedaan bij de bierbrouwerij😊) maar als mensen een leuk en gezellig feestje willen dan adviseer ik ze om contact met jou op te nemen

Contact

Etan Huijs, Singer-songwriter, Folk, Pop soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Etan

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Etan Huijs

Etan Huijs is een solo-artiest uit Venray. Etan Huijs maakt vooral muziek in de genres Singer-songwriter, Folk & Pop. Etan Huijs heeft sinds de inschrijving op 17/10/2018 in totaal 6 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Etan Huijs klinkt als: R.E.M., The Beatles, Neil Young. Het repertoire van Etan Huijs bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Etan Huijs krijgt 4.2 uit 5 sterren op basis van 3 reviews.

Etan Huijs hanteert een richtprijs van €250 - €600 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.