Anemone

Indicatie €100 - €300

Stuur een persoonlijk bericht naar Anemone

Check beschikbaarheid
Anemone, Rock, Singer-songwriter, Rock 'n Roll band

Anemone is de band rondom frontman en liedjessmid Xander van Dijck, die je misschien nog wel kent van de psychedelische folkpoppers The Afterveins. Als gitarist en manager van The Afterveins dwong hij een tv-optreden af bij DWDD, speelde hij festivals plat en is hij de trotse eigenaar van twee lovend ontvangen albums. Daarnaast maakt Xander van Dijck zich sterk voor de bands die hij onder zijn hoede heeft bij Cloudhead Bookings. Kortom, met Anemone hebben we een band in huis die de klappen van de zweep kent en met Xander een goede songwriter heeft voor heerlijke liedjes. Verwacht scherpe pop songs met een rauwe rand.

Muziek

Why Do I Worry

Proud To Be

Make Me Fly

Reviews

Boek Anemone en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Anemone, Rock, Singer-songwriter, Rock 'n Roll band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Xander

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Anemone

Anemone is een band uit Rotterdam. Anemone speelt muziek in de genres Rock, Rock 'n Roll & Singer-songwriter. Anemone heeft sinds de inschrijving op 01/08/2017 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Anemone klinkt als: The Brian Jonestown Massacre, Foals, Happy Mondays. Het repertoire van Anemone bestaat uit alleen eigen werk.

Anemone hanteert een richtprijs van €100 - €300 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.