A Minor Problem

Indicatie €50 - €200

Stuur een persoonlijk bericht naar A Minor Problem

Check beschikbaarheid
A Minor Problem, Alternatief, Rock, Punk band

Plezier.

Dat is het eerste woord dat in je opkomt wanneer je naar A Minor Problem luistert. De band maakt rock met invloeden van o.a. Weezer, Green Day en Flogging Molly en doet dit met de energie van tien blikjes Red Bull. Het mag dan ook geen verrassing heten dat de live optredens van de band bekend staan om hun enthousiaste, hyper-energieke sfeer en de grote interactie met het publiek. Mede dankzij deze live reputatie heeft de band naast haar eigen drukbezochte optredens ook het podium gedeeld met bands als Flogging Molly, De Staat, Ferocious Dog en Traumahelikopter.
De band bracht in 2015 haar EP 'Houston, We Have A Minor Problem' uit, die door 3voor12 werd beschreven als 'een genot voor de oren'. Deze EP werd in 2016 gevolgd door de single 'Accidents Exist', als voorproefje op nieuw materiaal dat in 2018 zal verschijnen.

Kortom: Zoek je een energieke en enthousiaste rockband, boek A Minor Problem. Ze zijn nu immers nog goedkoop.

Muziek

Pretend

Rise Again

Carnival (All Over Again)

Reviews

A Minor Problem heeft nog geen reviews.

Contact

A Minor Problem, Alternatief, Rock, Punk band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Juul

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over A Minor Problem

A Minor Problem is een band uit Heerlen. A Minor Problem speelt muziek in de genres Alternatief, Punk & Rock. A Minor Problem heeft sinds de inschrijving op 21/02/2016 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van A Minor Problem klinkt als: Green Day, Weezer, Flogging Molly. Het repertoire van A Minor Problem bestaat uit covers en eigen werk.

A Minor Problem hanteert een richtprijs van €50 - €200 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.