Trouble No More

  • Band   /   Utrecht
  • #Blues
  • Klinkt als rhythm & blues
  • 1 geverifieerde boeking

Indicatie €500

Stuur een persoonlijk bericht naar Trouble No More

Check beschikbaarheid
Trouble No More, Blues band

Trouble No More is een gevestigde naam op de Nederlandse bluespodia. Sinds de oprichting in 1990 trekt de band langs de podia met een energieke live show. Van kroegen en de bekende bluescafés tot aansprekende festivals. Soms op grote podia, dan weer met het drumstel naast het biljart, maar altijd aanstekelijk enthousiast.
Trouble No More brengt een swingende rhythm & blues, met Chicago, Texas en ook West Coast invloeden. Gevarieerd, maar steeds herkenbaar. Vast als een huis, en toch altijd open voor de sfeer van het moment. Met veelzijdig gitaarwerk en rauwe stem zet Onno Blok de toon voor de unieke stijl van de band. Gedragen door de strakke ritmesectie van Arie Schilling (bas en zang) en Paul van Berkel (drums en zang) en met dynamisch toetsenwerk van Ton Beukelman (Hammond) is elk optreden van Trouble No More een muzikaal feestje. Als het even kan wordt de band aangevuld met Job Groot op tenorsax.

Muziek

I Want To Shout About It

Dance The Night Away

Tired Of Talking

Reviews

Boek Trouble No More en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Trouble No More, Blues band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Arie

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Trouble No More

Trouble No More is een band uit Utrecht. Trouble No More speelt muziek in de genres Blues. Trouble No More heeft sinds de inschrijving op 13/07/2015 in totaal 1 geverifieerde boeking via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Trouble No More klinkt als: rhythm & blues. Het repertoire van Trouble No More bestaat uit covers en eigen werk.

Trouble No More hanteert een richtprijs van €500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.