The One And Only

  (9)
  • Band   /   Amsterdam
  • #60s #Pop #Rock 'n Roll
  • Klinkt als Jaren 60, The Four Tops, The Four Seasons, The Cufflinks, Neil Sedaka, Gilbert O Sullivan, Barry Manilow, Arthur Alexander, The Beatles, The Turtles, The Monkeys
  • 14 geverifieerde boekingen

Indicatie €1599 - €3999

Stuur een persoonlijk bericht naar The One And Only

Check beschikbaarheid
The One And Only, 60s, Pop, Rock 'n Roll band

The One And Only speelt ouderwetse jaren 60 muziek voor alle dames die toegezongen willen worden. Of je nu Tracy, Eleonore, Georgy, Rosemary, Carol of Anna heet maakt niet uit, wij spelen en zingen speciaal voor jou (en natuurlijk als je Richard, Roel of Hassan heet, dan ook). De nummers die we spelen komen uit de vroege jaren 60 en die kent iedereen nog wel van lang geleden, zoals "Carol" van Neil Sedaka of "Eleonore" van The Turtles. Zodra de klanken van onze meerstemmige zang beginnen met blazers in de achtergrond zal de ware nostalgist zich thuisvoelen. De dresscode is vroeg jaren 60 dus ook voor het oog is het een genot.

Lead zang is door Peter Lusse (bekend van onder andere de televisieserie "Vrienden voor het leven"). Naast Peter is er een verrassingsact (neem hierover contact over op).

Muziek

Just Walk Away Renee

Denise

Georgy Girl

Reviews

Door op 05/04/2022

Het contact met de artiesten was zeer prettig en positief, evenals de muziek!
Een aanrader!

Door op 09/09/2021

Wat een heerlijke band! We werden verrast op een buitenconcert in Coronatijd en ik heb genoten van de zang en het spel van Peter en zijn band. Muziek die ik bijna vergeten was maar zo fijn om weer te horen. Hartverwarmend!

Door op 09/08/2021

Het was hartstikke leuk en sfeervol!

Contact

The One And Only, 60s, Pop, Rock 'n Roll band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Wouter

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over The One And Only

The One And Only is een band uit Amsterdam. The One And Only speelt muziek in de genres 60s, Pop & Rock 'n Roll. The One And Only heeft sinds de inschrijving op 20/01/2019 in totaal 14 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van The One And Only klinkt als: Jaren 60, The Four Tops, The Four Seasons, The Cufflinks, Neil Sedaka, Gilbert O Sullivan, Barry Manilow, Arthur Alexander, The Beatles, The Turtles, The Monkeys. Het repertoire van The One And Only bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: The One And Only krijgt 4.8 uit 5 sterren op basis van 9 reviews.

The One And Only hanteert een richtprijs van €1599 - €3999 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.