Tante ANS en de Bosduvels

  (11)
  • Band   /   Utrecht/Wageningen/Zwolle
  • #Coverband #Akoestisch #Allround
  • Klinkt als Amy Winehouse, Simon and Garfunkel, KT Tunstall
  • 16 geverifieerde boekingen

Indicatie €350 - €1000

Stuur een persoonlijk bericht naar Tante ANS en de Bosduvels

Check beschikbaarheid
Tante ANS en de Bosduvels, Coverband, Akoestisch, Allround band

Tante ANS en de Bosduvels is ontstaan toen Asha, Nick, Sjoerd en Rutger na een optreden als gala-gelegenheidsbandje besloten dat ze toch echt niet meer zonder elkaar konden. Sindsdien speelt Tante ANS in de kroeg, op festivalletjes, bruiloften, promotiefeesten en in het theater. Met hun karakteristieke samenspel van elektrisch en akoestisch gitaar, en meerstemmige samenzang vertolken ze covers uit allerlei genres. Wegdromen bij kleine liedjes tot swingen op Elvis, ze zijn overal voor in. Verwacht een ongedwongen sfeer met aandacht voor plezier!

Bezetting:
Asha - vocals / gitaar / melodica / tin whistle
Nick - vocals / gitaar / mandoline
Sjoerd - vocals / gitaar
Rutger - vocals / cajon / percussie

Muziek

Freedom (cover) - One-take ...

Looking Out My Back Door - ...

Mercy (cover) - Live

Reviews

Door op 04/07/2024

Wat hebben wij super genoten op ons tuinfeest met Tante Ans en de Bosduvels. Erg leuke nummers, enthousiaste en aardige muzikanten en een hele goede zangeres! Ook de gasten vonden de band erg goed. Ze speelden veel en namen weinig pauze. Wij zijn fan geworden!

Door op 25/04/2024

Echt een aanrader! Van te voren kregen we een lijst met nummers die ze vaker spelen en hadden we aangegeven welke nummers wij hiervan graag wilde horen. Het eerste uur van ons bruiloftsfeest hebben ze gespeeld. Ze speelden heel goed en zorgen voor een goede sfeer op de dansvloer! Daarna hebben we hun geluidsinstallatie kunnen gebruiken voor het verdere feest. Zoek je een goede band bestaande uit lieve en muzikale mensen? Dan heb je ze gevonden!

Door op 04/02/2024

Hele fijne en goede band! Ook onze gasten gaven terug dat de zangeres echt goed is. Hebben een eigen stijl en zijn bereid mee te denken in aanpassing in een voor ons belangrijk nummer. Fijn contact, fijne communicatie en betrouwbaar!

Contact

Tante ANS en de Bosduvels, Coverband, Akoestisch, Allround band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Nick

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Tante ANS en de Bosduvels

Tante ANS en de Bosduvels is een band uit Utrecht/Wageningen/Zwolle. Tante ANS en de Bosduvels speelt muziek in de genres Coverband, Akoestisch & Allround. Tante ANS en de Bosduvels heeft sinds de inschrijving op 25/05/2019 in totaal 16 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Tante ANS en de Bosduvels klinkt als: Amy Winehouse, Simon and Garfunkel, KT Tunstall. Het repertoire van Tante ANS en de Bosduvels bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: Tante ANS en de Bosduvels krijgt 4.8 uit 5 sterren op basis van 11 reviews.

Tante ANS en de Bosduvels hanteert een richtprijs van €350 - €1000 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.