Tante ANS en de Bosduvels

  (9)
  • Band   /   Utrecht/Wageningen/Zwolle
  • #Coverband #Akoestisch #Allround
  • Klinkt als Amy Winehouse, Simon and Garfunkel, KT Tunstall
  • 14 geverifieerde boekingen

Indicatie €350 - €1000

Stuur een persoonlijk bericht naar Tante ANS en de Bosduvels

Check beschikbaarheid
Tante ANS en de Bosduvels, Coverband, Akoestisch, Allround band

Tante ANS en de Bosduvels is ontstaan toen Asha, Nick, Sjoerd en Rutger na een optreden als gala-gelegenheidsbandje besloten dat ze toch echt niet meer zonder elkaar konden. Sindsdien speelt Tante ANS in de kroeg, op festivalletjes, bruiloften, promotiefeesten en in het theater. Met hun karakteristieke samenspel van elektrisch en akoestisch gitaar, en meerstemmige samenzang vertolken ze covers uit allerlei genres. Wegdromen bij kleine liedjes tot swingen op Elvis, ze zijn overal voor in. Verwacht een ongedwongen sfeer met aandacht voor plezier!

Bezetting:
Asha - vocals / gitaar / melodica / tin whistle
Nick - vocals / gitaar / mandoline
Sjoerd - vocals / gitaar
Rutger - vocals / cajon / percussie

Muziek

Freedom (cover) - One-take ...

Looking Out My Back Door - ...

Mercy (cover) - Live

Reviews

Door op 04/02/2024

Hele fijne en goede band! Ook onze gasten gaven terug dat de zangeres echt goed is. Hebben een eigen stijl en zijn bereid mee te denken in aanpassing in een voor ons belangrijk nummer. Fijn contact, fijne communicatie en betrouwbaar!

Door op 03/06/2023

Het is een ontzettend leuke band, met diverse muziek wat ze spelen. Het zorgde voor een leuke sfeer. We hebben voor volgend jaar ook alvast maar geboekt.

Door op 10/10/2022

Tante ANS en de Bosduvels hebben op onze bruiloft gespeeld, en wat waren we blij dat zij dat wilden doen! Contact vooraf liep soepel via whatsapp. We hadden aangegeven dat na de band nog een DJ zou komen spelen, en op eigen initiatief gaf de band aan dat ze graag even met de DJ wilden afstemmen om te zorgen dat alles goed geregeld was voor die avond. Top! Verder heel leuk repertoire aan nummers, van oud tot nieuw zodat ook voor alle gasten er wel een herkenbaar nummer tussen zat. Ze kregen de hele zaal mee! Achteraf ook veel complimenten gekregen van de gasten over de band, ze hadden zich goed vermaakt!

Contact

Tante ANS en de Bosduvels, Coverband, Akoestisch, Allround band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Nick

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Tante ANS en de Bosduvels

Tante ANS en de Bosduvels is een band uit Utrecht/Wageningen/Zwolle. Tante ANS en de Bosduvels speelt muziek in de genres Coverband, Akoestisch & Allround. Tante ANS en de Bosduvels heeft sinds de inschrijving op 25/05/2019 in totaal 14 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Tante ANS en de Bosduvels klinkt als: Amy Winehouse, Simon and Garfunkel, KT Tunstall. Het repertoire van Tante ANS en de Bosduvels bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: Tante ANS en de Bosduvels krijgt 4.8 uit 5 sterren op basis van 9 reviews.

Tante ANS en de Bosduvels hanteert een richtprijs van €350 - €1000 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.