Private Label

  (15)
  • Band   /   Den Bosch
  • #Coverband #Rock #Pop
  • Klinkt als Muse, Pearl Jam, U2, Led Zeppelin, RHCP, Golden Earring, Muse, CCR, The Doors, Young the Giant, Tenacious D, Kings of Leon, en vele andere...
  • 42 geverifieerde boekingen

Indicatie €1200

Stuur een persoonlijk bericht naar Private Label

Check beschikbaarheid
Private Label, Coverband, Rock, Pop band

Deze vier muzikanten zijn gedreven door een gemeenschappelijke passie voor muziek. Hun enthousiasme is zichtbaar en voelbaar; het publiek wordt meegezogen in de uitvoeringen die zowel nauwgezet als spontaan zijn. De medleys van de band zijn een ode aan zorgvuldig gekozen hits die worden samengevoegd in een verrassende muzikale reis.

'Private Label' brengt de kernwaarden van livemuziek: energie, enthousiasme en passie. Ze brengen hun nummers met gevoel en overtuiging, wat zorgt voor een connectie met het publiek. Het is deze overgave die de band geschikt maakt voor de kroeg, motor-treffen, buiten podia, feesten, voorprogramma’s en festivals.

Voor een optreden dat de tijdloze aantrekkingskracht van rock 'n roll viert, is 'Private Label' een passende keuze. Hun aanpak is simpel: elke show moet het publiek een mooie herinnering opleveren aan dansen, meezingen en genieten.

Vraag het publiek hoe Private Label samen te vatten in één woord, dan krijg je; “Energie”, “Plezier”, “Overtuigend”, “Ervaren”, “Rete-strak” en “vol-overgave!”

Private Label – Here to Rock and Kick Ass!!

Muziek

Private Label Promo Audio o...

Private Label Promo Audio o...

Private Label Promo Audio o...

Reviews

Door op 04/12/2023

Goede band en een leuk team van mensen!

Door op 04/10/2023

Super leuk en goed!

Door op 12/09/2023

Superavond gehad met deze mannen! Zijn op tijd, relaxed en zeer gezellig. Optreden verliep vlekkeloos, energiek en het stond als een huis. Na afloop bovengemiddeld veel goede reacties gekregen uit het publiek. Dit viel in zeer goede aarde.

Optredens van Private Label

Contact

Private Label, Coverband, Rock, Pop band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Robert

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Private Label

Private Label is een band uit Den Bosch. Private Label speelt muziek in de genres Coverband, Rock & Pop. Private Label heeft sinds de inschrijving op 15/11/2021 in totaal 42 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Private Label klinkt als: Muse, Pearl Jam, U2, Led Zeppelin, RHCP, Golden Earring, Muse, CCR, The Doors, Young the Giant, Tenacious D, Kings of Leon, en vele andere.... Het repertoire van Private Label bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: Private Label krijgt 4.9 uit 5 sterren op basis van 15 reviews.

Private Label hanteert een richtprijs van €1200 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.