Poptroubadour Arnoud Kas

  (44)

Indicatie €395 - €1375

Stuur een persoonlijk bericht naar Poptroubadour Arnoud Kas

Check beschikbaarheid
Poptroubadour Arnoud Kas, Pop, Akoestisch, Easy Listening soloartist

VOOR IEDEREEN EEN FEEST
Het is mijn doel om mensen te laten ervaren dat live muziek voor iedereen een feest kan zijn.
Of je er nu als achtergrondmuziek van wilt genieten tijdens een goed gesprek, of dat je juist even aandachtig wilt luisteren naar een favoriet verzoeknummer. Of je nu lekker wilt dansen of de polonaise wilt doen, of dat je zelf iets wilt zingen of voordragen. Of je nu oud bent of jong. Ik geloof dat een feest voor iedereen ook echt een feest kan zijn.

Muziek

You've got a friend

I'm yours

Avond

Reviews

Door op 05/08/2022

Trouwdag
We hebben een prachtige trouwdag gehad aan het water. Een vuurkorf in het midden. Met jou met gitaar met je vele verzoeknummers van de gasten. Ze waren allemaal onder de indruk van je zang en dat je al die liedjes uit je hoofd kon. Ons huwelijksfeest was helemaal compleet met jou. Echt super goed gedaan, Hans en Titia - Oostzaan

Door op 01/07/2022

Arnoud heeft op mijn pensionado-party met zijn enthousiaste optreden de sfeer bereikt die ik hoopte ! Zowel bij de terrasborrel als bij het diner genoten we van zijn stem, zijn muziek en zijn repertoire EN konden we tegelijkertijd als vrienden heerlijk bijkletsen ! Een fantastische combinatie ! Arnoud, het was TOP ! Reusachtig bedankt ! Ik hoop nog heel velen van je kwaliteiten zullen genieten !

Door op 01/06/2022

Dag Arnoud,
het was een fantastische avond, geweldig zoals je met het publiek omgaat en aanvoelt wat men wil. Er zat een hele mooie opbouw in de avond – vonden wij-, voor Erwin Nijhoff was het ontmoeten en kletsen, na dat optreden pakte je het ontzettend goed op door de swing er in te houden tot aan de polonaise toe! Je bent een allround musicus die ons een geweldige avond heeft bezorgd. Chapeau!
Met vriendelijke groet,
Margret Ticheler – kantoormanager De Toren

Contact

Poptroubadour Arnoud Kas, Pop, Akoestisch, Easy Listening soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Arnoud

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Poptroubadour Arnoud Kas

Poptroubadour Arnoud Kas is een solo-artiest uit Soest. Poptroubadour Arnoud Kas maakt vooral muziek in de genres Pop, Akoestisch & Easy Listening. Poptroubadour Arnoud Kas heeft sinds de inschrijving op 06/03/2017 in totaal 44 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Poptroubadour Arnoud Kas klinkt als: Top 2000. Het repertoire van Poptroubadour Arnoud Kas bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: Poptroubadour Arnoud Kas krijgt 4.9 uit 5 sterren op basis van 44 reviews.

Poptroubadour Arnoud Kas hanteert een richtprijs van €395 - €1375 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.