Poptroubadour Arnoud Kas

  (28)
  • Soloartiest   /   Soest
  • #Pop #Akoestisch #Easy Listening
  • Klinkt als Nu tijdelijk verlaagd tarief terrassen en buitenoptredens.
  • 28 geverifieerde boekingen

Indicatie €175 - €375

Stuur een persoonlijk bericht naar Poptroubadour Arnoud Kas

Check beschikbaarheid
Poptroubadour Arnoud Kas, Pop, Akoestisch, Easy Listening soloartist

Heerlijke professionele live muziek met gitaar en zang. Genre Top 2000. Van Eagles tot Ed Sheeran en van Danny Vera tot the Beatles. Meer dan 200 bekende songs. Fantastisch als mobiele act. Eigen mobiele geluidsversterking. Ideaal nu de terrassen straks weer open mogen. Of wat dacht je van een geweldige muzikale verrassing voor iemand die jarig is.
Een tuinfeestje met 30 mensen, ideaal.
Gezellige interactie met verzoekliedjes.
Coronaproof feestvieren is nog nooit zo leuk geweest!

Muziek

You've got a friend

I'm yours

Avond

Reviews

Door op 10/07/2020

Arnoud heeft voor onze bruiloft een paar uur tijdens het borrelen gespeeld wat echt een toevoeging was. Ons feest 's avonds moesten we ivm de Coronamaatregelen annuleren, maar door zijn aanwezigheid hadden we alsnog een zodanig gevoel. Ook familie & vrienden reageerden super positief. De verzoekjes middels post-its waren een erg leuke aanvulling.

Door op 07/04/2020

Goede match met toehoorders. Arnoud heeft voor ons een prachtig verjaardagsfeestje verzorgd, waarbij alle gasten, van jong tot oud, zich konden uitleven op de dansvloer. Zeer warm aanbevolen!

Door op 09/03/2020

Echt een aanrader!
Met veel plezier en goed gevoel kijken wij terug op ons huwelijksfeest op 20-02-2020 waarbij Arnoud Kas de muziek heeft verzorgd.
Goede entertainer die vol enthousiasme inspeelde op de wensen van onze gasten. Zowel tijdens de voorbereiding als uiteindelijke dag, was hij meedenkend en heeft ons ontlast. We hebben het als een heerlijke en ontspannen middag ervaren. Zoveel keus, tips, ideeën en goede muziek. Echt een aanrader.

Contact

Poptroubadour Arnoud Kas, Pop, Akoestisch, Easy Listening soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Arnoud

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Poptroubadour Arnoud Kas

Poptroubadour Arnoud Kas is een solo-artiest uit Soest. Poptroubadour Arnoud Kas maakt vooral muziek in de genres Pop, Akoestisch & Easy Listening. Poptroubadour Arnoud Kas heeft sinds de inschrijving op 06/03/2017 in totaal 28 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Poptroubadour Arnoud Kas klinkt als: Nu tijdelijk verlaagd tarief terrassen en buitenoptredens.. Het repertoire van Poptroubadour Arnoud Kas bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: Poptroubadour Arnoud Kas krijgt 4.8 uit 5 sterren op basis van 28 reviews.

Poptroubadour Arnoud Kas hanteert een richtprijs van €175 - €375 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.