Poptroubadour Arnoud Kas

  (36)

Indicatie €500 - €1374

Stuur een persoonlijk bericht naar Poptroubadour Arnoud Kas

Check beschikbaarheid
Poptroubadour Arnoud Kas, Pop, Akoestisch, Easy Listening soloartist

VOOR IEDEREEN EEN FEEST
Het is mijn doel om mensen te laten ervaren dat live muziek voor iedereen een feest kan zijn.
Of je er nu als achtergrondmuziek van wilt genieten tijdens een goed gesprek, of dat je juist even aandachtig wilt luisteren naar een favoriet verzoeknummer. Of je nu lekker wilt dansen of de polonaise wilt doen, of dat je zelf iets wilt zingen of voordragen. Of je nu oud bent of jong. Ik geloof dat een feest voor iedereen ook echt een feest kan zijn.

Muziek

You've got a friend

I'm yours

Avond

Reviews

Door op 01/10/2021

We kijken met veel plezier terug op ons 50-jarig huwelijksfeest. Wij en onze gasten hebben genoten van jouw optreden, dat weer helemaal top was, net zoals 10 jaar terug op ons 40 jarig feest Bedankt voor de begeleiding van het lied dat onze dochter ons toezongen en waar je de muziek voor moest aanpassen. Het was geweldig!!!
Groeten van Berend en Jenny - 7 September 2021

Door op 02/09/2021

We hebben een onvergetelijke 40+1 jarige-bruiloft gevierd en daar heb jij als poptroubadour een fantastische rol in gespeeld. We waren op zoek naar livemuziek met een breed repertoire die zowel op de achtergrond kan spelen als feest kan maken. En dat weet jij in je eentje allemaal te fixen. Met je aanpak van verzoeknummers maak je snel verbinding met je gezelschap. Met onze oom van 91 zong je Daar bij die Molen (ontroerend). Op verzoek ‘Paradise by the dashboard light’’ met onze zangnicht Gerdien en daarna Annie’s Song, dat je ook tijdens ons gesprek aan de keukentafel hebt gezongen, was een heerlijk slot. Mooi dat je zo flexibel en veelzijdig bent dat dat allemaal kan. Nogmaals dank voor je optreden en voor hoe je bent als mens. Meerdere van onze gasten hebben je naam genoteerd, dus houd je agenda maar alvast bij de hand…
Met vriendelijke groet, Hannie en Ton - Lunteren

Door op 03/08/2021

Perfect voor ons tuinfeest. Dank je wel Arnoud, voor de juiste invulling qua muziek op ons tuinfeest! Top formule dat iedereen zijn suggesties op een memo kan schrijven. Super dat 2 gasten ook nog mee hebben kunnen en mogen zingen. Fijn dat je zo flexibel bent om een feest te maken waarbij zowel jong als oud het helemaal naar hun zin hebben.

Karin van Wee - 21 juli 2021

Contact

Poptroubadour Arnoud Kas, Pop, Akoestisch, Easy Listening soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Arnoud

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Poptroubadour Arnoud Kas

Poptroubadour Arnoud Kas is een solo-artiest uit Soest. Poptroubadour Arnoud Kas maakt vooral muziek in de genres Pop, Akoestisch & Easy Listening. Poptroubadour Arnoud Kas heeft sinds de inschrijving op 06/03/2017 in totaal 36 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Poptroubadour Arnoud Kas klinkt als: Top 2000. Het repertoire van Poptroubadour Arnoud Kas bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: Poptroubadour Arnoud Kas krijgt 4.9 uit 5 sterren op basis van 36 reviews.

Poptroubadour Arnoud Kas hanteert een richtprijs van €500 - €1374 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.