PICKLEWEED

  (1)
  • Band   /   BERGEN OP ZOOM
  • #Folk #Americana #Country
  • Klinkt als Old Crow Medicine Show, Pogues, Dubliners, Flogging Molly, Christy Moore, The Band
  • 4 geverifieerde boekingen

Indicatie €300 - €500

Stuur een persoonlijk bericht naar PICKLEWEED

Check beschikbaarheid
PICKLEWEED, Folk, Americana, Country band

Pickleweed is Engels voor Zeekraal, een gewas dat aan de oevers van de Oosterschelde groeit. Een specialiteit uit die streek, net als dit bandje ;-)
De heren en dame gaan op een pittige manier aan de slag met het betere Engelstalige folk repertoire. Van Schotland tot Mexico zou je kunnen zeggen. Verwacht van hen geen puristische, stijlvaste instrumentalen. Nee, zij mikken op folk van het midden van de weg, toegankelijke, bekende en onbekende, traditioneel en nieuwe deunen en songs. Lekker om wat bij te drinken, kletsen, af en toe eens mee te zingen en/of te huppelen... Folk met een twist waar het plezier van af spat!

Muziek

Irish Pub Song

Fishermans Blues

Float

Reviews

Door op 17/09/2020

Pickleweed is een folkband die met pittige, aanstekelijke nummers de sfeer er prima in kreeg. Het talrijke publiek in 't Kerkje van Ellesdiek was enthousiast. De band bestaat uit sympathieke muzikanten; samenwerking en voorbereiding verliepen prima.

Contact

PICKLEWEED, Folk, Americana, Country band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Ruud

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over PICKLEWEED

PICKLEWEED is een band uit BERGEN OP ZOOM. PICKLEWEED speelt muziek in de genres Folk, Americana & Country. PICKLEWEED heeft sinds de inschrijving op 14/07/2019 in totaal 4 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van PICKLEWEED klinkt als: Old Crow Medicine Show, Pogues, Dubliners, Flogging Molly, Christy Moore, The Band . Het repertoire van PICKLEWEED bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: PICKLEWEED krijgt 4.0 uit 5 sterren op basis van één review.

PICKLEWEED hanteert een richtprijs van €300 - €500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.