Marieke Duin Music

  (57)

Indicatie €395

Stuur een persoonlijk bericht naar Marieke Duin Music

Check beschikbaarheid
Marieke Duin Music , Easy Listening, Pop, Akoestisch soloartist

Professionele Pianiste/Zangeres met heel veel ervaring verzorgt sfeervolle (achtergrond)muziek voor jouw trouwceremonie, diner, feest of andere gelegenheid. Alles is bespreekbaar en verzoeknummers én meerdere optredens per dag zijn mogelijk mocht er al iets in de agenda staan dus vraag (vrijblijvend) meer info. Ik hoor graag van je!

Muziek

Piano Piece - Marieke Duin,...

Voor hem, Marieke Duin zang...

Lef - Marieke Duin, zang-piano

Reviews

Door op 05/12/2022

We hebben meerdere keren contact gehad met de artiest dit was prima verlopen, alle afspraken werden netjes in de mail gedaan. De activiteit verliep erg goed, ze kan prachtig piano spellen. Interactie met de bewoners was erg leuk, er werd volop mee gezongen. Zeker de moeite waard om te boeken.

Door op 18/11/2022

Contact was prima, alle afspraken zijn soepel verlopen, bewoners hebben genoten . Ik persoonlijk denk dat voor de doelgroep wat herkenbare , meezing liedjes bewoners meer tot actie brengt om mee te doen. Voor een huiskamer concert was dit precies goed en Marike had goed interactie met de mensen door ze steeds bij te betrekken.

Door op 17/10/2022

Marieke heeft bij onze bruiloft gespeeld tijdens de ceremonie. Ze creëerde een romantische sfeer. Ze kwam al de afspraken na en wij hebben een erg mooie ceremonie gehad.

Optredens van Marieke Duin Music

Meer optredens

Contact

Marieke Duin Music , Easy Listening, Pop, Akoestisch soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - marieke

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Marieke Duin Music

Marieke Duin Music is een solo-artiest uit Hoorn. Marieke Duin Music maakt vooral muziek in de genres Easy Listening, Pop & Akoestisch. Marieke Duin Music heeft sinds de inschrijving op 14/12/2015 in totaal 84 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Marieke Duin Music klinkt als: Sfeervolle muziek. Het repertoire van Marieke Duin Music bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: Marieke Duin Music krijgt 4.5 uit 5 sterren op basis van 57 reviews.

Marieke Duin Music hanteert een richtprijs van €395 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.