Marieke Duin Music

  (53)

Indicatie €375

Stuur een persoonlijk bericht naar Marieke Duin Music

Check beschikbaarheid
Marieke Duin Music , Easy Listening, Pop, Akoestisch soloartist

Professionele Pianiste/Zangeres met heel veel ervaring verzorgt sfeervolle (achtergrond)muziek voor jouw trouwceremonie, diner, feest of andere gelegenheid. Alles is bespreekbaar en verzoeknummers én meerdere optredens per dag zijn mogelijk mocht er al iets in de agenda staan dus vraag (vrijblijvend) meer info. Ik hoor graag van je!

Muziek

Piano Piece - Marieke Duin,...

Voor hem, Marieke Duin zang...

Lef - Marieke Duin, zang-piano

Reviews

Door op 23/06/2022

Marieke heeft opgetreden tijdens ons huwelijk, zowel bij ceremonie als aansluitend borrel en walking dinner. Van te voren goede indruk van mogelijk invulling en keuze voor speciale nummers voor bij de officiële ceremonie. Hierin leuke afstemming op voorhand gehad met Marieke. Daarmee echt een hele mooie toevoeging aan onze ceremonie. Tijdens borrel en walking dinner een mooi gevarieerd muzikale invulling precies wat we verwacht hadden vanuit de YouTube indrukken die we hadden. Sloot daarmee exact aan wat we voor ogen hadden. We kunnen Marieke daarmee erg aanraden.. hebben mede door haar inbreng een super dag beleefd.

Door op 22/06/2022

Op 21 april van dit jaar hielden we, in Rigtershof, ons jaarlijkse bewonersvergadering van de clientenraad, het programma stond vooral in het teken van ontmoeten.
Na twee jaar corona kon deze bijeenkomst weer. We zochten voor de sfeer wat life achtergrondmuziek en kwamen uit bij Marieke die dit op een heel sfeervolle manier heeft ingevuld.

Door op 13/06/2022

Alle afspraken werden keurig in overleg nagekomen. Leuk middag en fijne muzikante.

Optredens van Marieke Duin Music

Meer optredens

Contact

Marieke Duin Music , Easy Listening, Pop, Akoestisch soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - marieke

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Marieke Duin Music

Marieke Duin Music is een solo-artiest uit Hoorn. Marieke Duin Music maakt vooral muziek in de genres Easy Listening, Pop & Akoestisch. Marieke Duin Music heeft sinds de inschrijving op 14/12/2015 in totaal 73 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Marieke Duin Music klinkt als: Sfeervolle muziek. Het repertoire van Marieke Duin Music bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: Marieke Duin Music krijgt 4.5 uit 5 sterren op basis van 53 reviews.

Marieke Duin Music hanteert een richtprijs van €375 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.