Marieke Duin Music

  (76)

Indicatie €495

Stuur een persoonlijk bericht naar Marieke Duin Music

Check beschikbaarheid
Marieke Duin Music , Easy Listening, Pop, Akoestisch soloartist

Professionele Pianiste/Zangeres met heel veel ervaring verzorgt sfeervolle (achtergrond)muziek voor jouw trouwceremonie, diner, feest of andere gelegenheid. Alles is bespreekbaar en verzoeknummers én meerdere optredens per dag zijn mogelijk mocht er al iets in de agenda staan dus vraag (vrijblijvend) meer info. Ik hoor graag van je!

Muziek

Piano Piece - Marieke Duin,...

Voor hem, Marieke Duin zang...

Lef - Marieke Duin, zang-piano

Reviews

Door op 23/03/2024

Ik heb Marieke Duin ingehuurd voor een Huwelijks aanzoek. Wat een geweldige en lieve vrouw. Alles zoals besproken is uitgevoerd. Zij voelt precies aan hoe en wanneer iets kwam en speelde daar voortreffelijk op in. Fantastisch pianospel en zang. Prijs kwaliteit echt goed. Nogmaals ons dank voor dit fijne optreden dat je hebt gegeven.
Edwin en Anne-Marie de Boer

Door op 06/01/2024

Misschien, ja heel misschien is er ergens op de wereld een betere zangeres dan Marieke, niet dat ik er één ken, maar het zou kunnen. Maar er is niemand, maar dan ook helemaal niemand die je met haar stem zo kan raken en ontroeren dan zij. Daarbij komt nog dat zij de vriendelijkheid zelve is, heel flexibel is, luistert naar je wensen, en met je meedenkt.
Wees er dus alert op dat luisteren naar een optreden van Marieke Duin momenten van emotie en genot bij u op kunnen roepen.
Marieke, meer dan ik in woorden uit kan drukken ben ik blij met jouw inzet en onze samenzang. Ongelooflijk bedankt. ❤️

Door op 28/12/2023

Het contact met Marieke was prima. Marieke heeft een uur piano gespeeld tijdens een kerstlunch in ons verpleeghuis. De bewoners hebben hiervan genoten.

Optredens van Marieke Duin Music

Meer optredens

Contact

Marieke Duin Music , Easy Listening, Pop, Akoestisch soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - marieke

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Marieke Duin Music

Marieke Duin Music is een solo-artiest uit Hoorn. Marieke Duin Music maakt vooral muziek in de genres Easy Listening, Pop & Akoestisch. Marieke Duin Music heeft sinds de inschrijving op 14/12/2015 in totaal 115 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Marieke Duin Music klinkt als: Sfeervolle muziek. Het repertoire van Marieke Duin Music bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: Marieke Duin Music krijgt 4.5 uit 5 sterren op basis van 76 reviews.

Marieke Duin Music hanteert een richtprijs van €495 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.