Marieke Duin Music

  (47)

Indicatie €375

Stuur een persoonlijk bericht naar Marieke Duin Music

Check beschikbaarheid
Marieke Duin Music , Easy Listening, Pop, Akoestisch soloartist

Professionele Pianiste/Zangeres met heel veel ervaring verzorgt sfeervolle (achtergrond)muziek voor jouw trouwceremonie, diner, feest of andere gelegenheid. Alles is bespreekbaar en verzoeknummers én meerdere optredens per dag zijn mogelijk mocht er al iets in de agenda staan dus vraag (vrijblijvend) meer info. Ik hoor graag van je!

Muziek

Piano Piece - Marieke Duin,...

Voor hem, Marieke Duin zang...

Lef - Marieke Duin, zang-piano

Reviews

Door op 20/01/2022

Ik kan Marieke al een aantal jaartjes zij heeft ook nog gespeeld in het oude verzorgingstehuis van mijn moeder. En volg haar via facebook en you tube. Nauw wilde ik iets speciaals doen met oud en nieuws voor mijn moeder toen dacht ik meteen aan Marieke en heb haar een berichtje gezonden en tevens gebeld met de vraag of zij vrij was met oud en nieuw en gelukkig was zij vrij en geboekt. Moet zeggen dat ik eerst vanplan was om alleen dat Marieke een privé concert te geven maar uiteindelijk gekozen om iedereen van de afdeling te laten genieten en dat kan je als geen ander dan Marieke een ieder naar zijn zin te laten maken door lekker te gaan zitten en lekker te luisteren naar de klanken van de sfeer maakster. Nogmaals hartelijk bedank voor het uit luiden van oud en nieuw namens alle bewoners en Ronald en Lenie

Door op 06/01/2022

verliep allemaal goed.

Door op 22/11/2021

Alles prima geregeld! en de muziek werd goed gewaardeerd.

Optredens van Marieke Duin Music

Meer optredens

Contact

Marieke Duin Music , Easy Listening, Pop, Akoestisch soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - marieke

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Marieke Duin Music

Marieke Duin Music is een solo-artiest uit Hoorn. Marieke Duin Music maakt vooral muziek in de genres Easy Listening, Pop & Akoestisch. Marieke Duin Music heeft sinds de inschrijving op 14/12/2015 in totaal 65 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Marieke Duin Music klinkt als: Sfeervolle muziek. Het repertoire van Marieke Duin Music bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: Marieke Duin Music krijgt 4.6 uit 5 sterren op basis van 47 reviews.

Marieke Duin Music hanteert een richtprijs van €375 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.